Gebeliğe Hazırlık Sizce Ne Yapabilirim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Denizyildizi_444

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2019
1.060
654
73
30
konya
Kızlar benim Pazartesi günü adet olmam gerekiyordu. Yumurtalamamı takip ediyorum, test ve akıntıyla. 27 Ocak'ta yumurtlama oldu. Hep 14 gün sonra adet olurum. O da pazartesine denk geliyordu. Pazar ve pazartesi adet sancım vardı. Salı azaldı. Bugün hiç olmadı. Gidip kan testi verdim ve negatif. Ancak hala adet olmadım. Sizce ne yapmalıyım?

Doktora gidip neden olmadığınıza baktırıp bir durum varsa tedavinizi olabilirsiniz

Belki havalardan dolayı gecikmiştir .. Bugün yarın olursunuz belki.. Hemen ilaç almayın veya kür falan yapmayın . Belki geç döllenme vardır herşey olabilir

Belki havalardan dolayı gecikmiştir .. Bugün yarın olursunuz belki.. Hemen ilaç almayın veya kür falan yapmayın . Belki geç döllenme vardır herşey olabilir
Bilmiyorum öyle bir ihtimal olur mu şaşkınlığımın sebebi evet adet gecikmesi çok normal bir şey ama yumurtlamayı gördükten sonra adet gecikmesi yaşamamıştım. Soğan kürü yapıyım mı diye düşünüyordum ama yapmyım o zaman.

REGL OLMADAN SOĞAN KÜRÜ ASLA YAPMAYIN regl bitiminde öneriyorlar soğan kürü vb seyleri

Yok yapmayın önce regl görün sonra yapın soğan kürü.. hatta doktora gidin dediğim gibi iyice bakın neden olmadığınıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…