- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.218
- 898
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
Rica ederim canımAaaa cok sagol canim ya
Var da neden boyle dedin kiRica ederim canım
Yakınında avm varsa ne mutlu sana
Birinde kalıcı duran koku başkasında kalıcı durmayabilir.Kizlar gucci flora parfum nasil koku olarak gerci cesidi cok sanirim kalici mi mesela bide kokusu hangi tur
O dediğim yerler hep avmlerde oluyor ondan canımVar da neden boyle dedin ki
Bu şişeden hiç görmemiştim..Ben bunu kullanıyorum çok fresh bir kokusu var , genelde herkes begeniyor.
Eki Görüntüle 1836802
Eki Görüntüle 1836803
Eşim almıştı orjinal mi bilmem :) ankara dan almıştıBu şişeden hiç görmemiştim..
Avm de sorun yok var burda avm en olmadi capitol e falan bakarimO dediğim yerler hep avmlerde oluyor ondan canım
Bilemedim ama google de foto aratınca çıkıyor..Eşim almıştı orjinal mi bilmem :) ankara dan almıştı
Benim parfümümdü bu güzel gerçekten. Ama bitti.Calvin klein in2u bi bak seversin sanki.
pazardan almış olma ihtimali yüksekBilemedim ama google de foto aratınca çıkıyor..
Aldığında üzerinde etiketi ve barkodundan anlayabilirdiniz gerçi..
Ankarada kaçak parfüm satan tipler olur arabada satarlar ve free shop fazlası olduğunu, hatta üzerinde euro üzerinden etiketleri olur, pazarlık edince 100 tl lik olduğunu iddia ettikleri ürünü 10 Tl ye kadar inerler
Yani nereden aldığına bağlı..
Bvlgari omnia hiç güzel değil kalınca hele diğerini bilmiyorum tabi buda şahsi fikrim.İnternetten parfüm alacağım. İndirimde diye bu fırsatı kaçırmak istemiyorum.
Belki de büyük bir kumar. ya tenime gitmezse... ama indirimdeyken şansımı denemek istiyorum
Beyaz tenliyim, kuru bir cildim var. Kadınsı kokuları sevmiyorum, yaz da gelmişken..
Dkny Be Delicious edp(yeşil) nasıl olur sizce? ya da Bvlgari omnia?
başka önerileriniz varsa bekliyorum :)
teşekkür ederim :)Dkny be delicious çok bonus bi parfüm her tene uyacaktır.
Bu şişeler eski şişeleri yani eskiden böyleydi ama şuan böyle değil tabi..Bu şişeden hiç görmemiştim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?