- 19 Şubat 2010
- 9.066
- 5.689
- 398
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
İnternetten parfüm alacağım. İndirimde diye bu fırsatı kaçırmak istemiyorum.
Belki de büyük bir kumar. ya tenime gitmezse... ama indirimdeyken şansımı denemek istiyorum
Beyaz tenliyim, kuru bir cildim var. Kadınsı kokuları sevmiyorum, yaz da gelmişken..
Dkny Be Delicious edp(yeşil) nasıl olur sizce? ya da Bvlgari omnia?
başka önerileriniz varsa bekliyorum :)
Resimli olan mesajda denedinmiNasıl becerdin onu?
benim tabaklar çöpten yapılmış gibiydi kullanmıyorum sinir bozukluğundan:/Markafoni parfümleri orjinal ve tarih sıkıntısı yok. Geçen burdan arkadaşlarla kontrol ettik. Yıllardır ordan alırım parfümlerimi.
Heh benim de kullandığım o. Pek sevişiyoruz kendileriyle bu ara.
hangisi peki?bvlgari omnia ben kullanıyorum mukemmel bir koku
avm lerde durdurup kokumun adını soruyorlar
denerim fiyatı ne kadar ? :)Hic kullanmadim onlari ama son zamanlarda kesfettigim bir parfum onerebilirim baska onerdiginiz var mi demenize istinaden.
Victoria's secret scandalous. Harika. Ben set halinde aldim iste aradigim koku dedim. Tavsiye ederim. Disari cikarsaniz onu da deneyin. Cidden harika..
bvlgari omnia ben kullanıyorum mukemmel bir koku
omnia yı denemiştim hangisi oldugunu hatırlamıyorum ama sevmiştim gerçekten:)bvlgari omnia ben kullanıyorum mukemmel bir koku
denerim fiyatı ne kadar ? :)
Resimli olan mesajda denedinmi
Bilmiyorum nasıl ettim
evet haklısınız denedkten sonra almaya karar verdim. sizin önerileriniz var mı acaba?Yakınınızda parfümeri varsa gidip deneyin öyle alın derim. Her koku her tene uymuyor,bunu bilir bunu söylerim.
Omnia Crystalline benimki buBu kokunun crystalline amethyste vs gibi cesitleri var. Sizinkisi hangisi?
İnternetten parfüm alacağım. İndirimde diye bu fırsatı kaçırmak istemiyorum.
Belki de büyük bir kumar. ya tenime gitmezse... ama indirimdeyken şansımı denemek istiyorum
Beyaz tenliyim, kuru bir cildim var. Kadınsı kokuları sevmiyorum, yaz da gelmişken..
Dkny Be Delicious edp(yeşil) nasıl olur sizce? ya da Bvlgari omnia?
başka önerileriniz varsa bekliyorum :)
Benim genelde kullandıklarım.evet haklısınız denedkten sonra almaya karar verdim. sizin önerileriniz var mı acaba?
Ykm, boyner türü yerlerde de olur, ve sevil, tekin acar türü yerlerdeBende almak istiyorum ama netten olunca guvenemiyorum begenmezsem diye ya bunlarin kokusuna bakabilecegim bi yer yok mukarar verip oyle alsam
Aaaa cok sagol canim yaYkm, boyner türü yerlerde de olur, sevil, tekin acar türü yerlerde de..
Oralarda her markanın tester ı açıktır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?