Sizce ne seçsem?

bvlgari omnia ben kullanıyorum mukemmel bir koku

avm lerde durdurup kokumun adını soruyorlar

Markafoni parfümleri orjinal ve tarih sıkıntısı yok. Geçen burdan arkadaşlarla kontrol ettik. Yıllardır ordan alırım parfümlerimi.

Heh benim de kullandığım o. Pek sevişiyoruz kendileriyle bu ara.
benim tabaklar çöpten yapılmış gibiydi kullanmıyorum sinir bozukluğundan:/

parfümlerine bakayım madem teyit ettiyseniz:)

Hic kullanmadim onlari ama son zamanlarda kesfettigim bir parfum onerebilirim baska onerdiginiz var mi demenize istinaden.
Victoria's secret scandalous. Harika. Ben set halinde aldim iste aradigim koku dedim. Tavsiye ederim. Disari cikarsaniz onu da deneyin. Cidden harika..

denerim fiyatı ne kadar ? :)

Oyle parfum mu alinir gidin magazada begenin sonra siparsi verecekseniz verin yani, sevmezseniz o kadar para bosa gider yaz gunu agir parfum hic cekilmezde yani.

Giorgio Armani
Acqua di Gioia EDP bunada bir bakin derim

evet haklısınız denedkten sonra almaya karar verdim. sizin önerileriniz var mı acaba?
Benim genelde kullandıklarım.
Lolita Lempicka mor şişede olani (kışın tercih ediyorum,çok kalıcı,yaz için biraz ağır ;-) )
Lancome Hypnose
Givency Hot Couture
Kenzo Amour (Turuncu şişede olan)
Son zamanlarda beğendigim Jean Paul Gaultier Classuque İntense
Bunlara bakmanizı öneririm.
Birde Beyonce Pulse var,bu aralar günlük kullanıyorum memnunum.

Ben 2 gün önce Calvin Klein Sheer Beauty aldım, Calvin Kleinin yaz kokuları güzeldir. Ben de hafif fresh kokulardan hoşlanıyorum , Ama bence almadan önce gidip deneyin, kokular herkeste farklı duruyor.
Ralph Lauren Ralph
Aqua di Gioa
Dkny Be delicious
Thierry Mugler aqua
Estee Lauder modern muse

Son düzenleme:
Bende almak istiyorum ama netten olunca guvenemiyorum begenmezsem diye ya bunlarin kokusuna bakabilecegim bi yer yok mukarar verip oyle alsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…