• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce ne renk olmalı

birinci resimdekini aldim canim bakalim nasil duracak perdesi de guzeldi ama bayramlar canim

halın güzel canım ben çok beğendim,bayram dolayısıyla pek fırsat bulamadın üzülme, birde alışverişin ters gidince canın sıkılmıştır...
sen çok güzel şekile getireceksin ben eminim....
perdeler hallolsun bak gör ne kadar değişecek odan...

aldığım halıyı değiştiremeyince bende kırlentler değiştiridim iler de perdeyi değiştireceğim

yeni halım saray , kırlent ve runnerim english home
perdeleride aynı kumaştan yaptıracağım
güzel olur sanırım
böylelikle koltukların kumaşlarını değiştirmiyeceğim

Eklentiler

• $P1000347.webp
    $P1000347.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 125
  • $P1000348.webp
    $P1000348.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 96
  • $P1000350.webp
    $P1000350.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 110
  • $P1000359.webp
    $P1000359.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 118
Eki Görüntüle 543240
bence bu tonlarda kaplat derim sırt yastıklarını da yine şimdiki gibi sünger değilde pofuduk elyaflı tok yastıklardan yaptır..hatta yastık ayrı kumaştan olursa sandalyeler de ondan olur hoş olur...pembe turuncu bana pek cazip gelmedi nedense bu koltuklar için...

yazılanları okumadan hoop atlamışım ama şimdi gördüm halın kırlentlerin çok güzel güle güle kullan fiyt da yazarsan çok sevinirim..runnere ayrıca bayıldım ama dediğim geçerli koltukları kaplatırsan bu tonları tercih et bence ve yastıkları dolgun şekilde yaptır çok daha hoş durur...değiştirmesen de sadece yastık kılıflarını çıkarıp elyaflı pofuduk iç minderle değiştirsen bil olur..
elissa-oturma-gurubu.jpeg

şu şekilde yani..

Son düzenleme:
bence kahve derıler beyaz veya kremle degıstırılmelı ortaya sutlu kahve veya acık fume gıbı renkler olmalı
o kahve derıyle gosterdıgınız kumaslar uyumsuz olur sırıtır

yazılanları okumadan hoop atlamışım ama şimdi gördüm halın kırlentlerin çok güzel güle güle kullan fiyt da yazarsan çok sevinirim..runnere ayrıca bayıldım ama dediğim geçerli koltukları kaplatırsan bu tonları tercih et bence ve yastıkları dolgun şekilde yaptır çok daha hoş durur...değiştirmesen de sadece yastık kılıflarını çıkarıp elyaflı pofuduk iç minderle değiştirsen bil olur..
elissa-oturma-gurubu.jpeg

şu şekilde yani..

canım runner 30 tl kırlentler 25 tl halı saray samyeli 270 tl
masa üztünde ki peçetelik 10 tl (indirim varmış aldım bende) tepsi ikili 32 tl
ben sandalyeleride kaplatacağım 4 tanesi yine aynı krem deri olsun 2 taneside kırlent kumaşından olsun istiyorum perde fonlarınıda yaptıracağım
ama sırt kırlentlerini acilen pofidik yaptıracağım çok saol fikir için canım ya

kadiscim çok güzel olmuş merakla bekliyordum ohh rahatladım :)
halın süper, çok şık duruyor...kırlentler ve runnerda çok uyumlu, tek gözümü iten perdeler ve onlarda değişecek demiştin zaten sorun yok...
sandalyelerde o kumaştan çok şık olacak...pofuduk yastıklar çok mantıklı, odanın havası tamamen değişmiş çok beğendim...güle güle eskit :)

kadiscim çok güzel olmuş merakla bekliyordum ohh rahatladım :)
halın süper, çok şık duruyor...kırlentler ve runnerda çok uyumlu, tek gözümü iten perdeler ve onlarda değişecek demiştin zaten sorun yok...
sandalyelerde o kumaştan çok şık olacak...pofuduk yastıklar çok mantıklı, odanın havası tamamen değişmiş çok beğendim...güle güle eskit :)

saol gazelcim
benimde çok hoşuma gitti
english home gittim resmini gösterdim satış elemanı dedi ki yeni bir takım geldi tam buraya uyar gitti arkalardan çıkardı geldi
fiyat pahalıydı ama tam aradığımdı ya
aldım bende
perdeyi yaptırsaydım keşke diyorum ama paramız yok belki indirim gelirde alırım
iki sandalyede bundan olursa değme keyfime :)
canım saol benimle sevindiğin için
canım benim

saol gazelcim
benimde çok hoşuma gitti
english home gittim resmini gösterdim satış elemanı dedi ki yeni bir takım geldi tam buraya uyar gitti arkalardan çıkardı geldi
fiyat pahalıydı ama tam aradığımdı ya
aldım bende
perdeyi yaptırsaydım keşke diyorum ama paramız yok belki indirim gelirde alırım
iki sandalyede bundan olursa değme keyfime :)
canım saol benimle sevindiğin için
canım benim

nedemek canım benim yaa estağfr..keşke senin içine sinsin de, yakından alakadar olurum herzaman...
yavaş yavaş olur bu işler canım üzülme, zamanla alırsın hepsini düzersin evini ne güzel...

oda çok hoş olmuş çok da uyumlu, perde işini şöyle yap bence storun yeni zaten onun üstüne güzel bir tül al eğer tül kullanmam diyorsan direkt stor bile kalabilir iki fon perde diktir o kırlentlerle uyumlu. ama bence desenli olmasın fon perden o güllerin mavisinden olabilir mesela düz renkli iki fonu en fazla 100-150 liraya halledersin. english home'a taç'a falan da gitme. küçüksaatin oralarda kumaşçıların olduğu bir sokak var tam nerde ben de bilmiyorum aslında eski skala'nın ordan bi yerden gidiyorduk olmazsa yarın öğrenir yazarım tekrar. premier'in kumaşları var burda metresi 10 lira orda da 12-13 liradır onlardan al diktir olsun sana güzel bir perde. aynı kalitede hatta daha düşük kalitede kumaşlar english home'de 40 lira falan. evet taç'ınkiler ya da persan'ınkiler kaliteli ama onlar da metresine 100 lira diyorlar hiç gerek yok bence.

bir de ben senin yerinde olsam o koltuklara polar örtü kestiririm. bekar evimdeki koltuk takımını ucuz bulunca almıştım bebek kakası rengiydi, teklilere fuşya üçlülere mor polar kestirdim mis gibi oldular 3 sene kullandım öyle.

perdeni mavi yaparsan koltukların çok uçuk bir pembe olabilir. ya da o yastıktaki yeşilden. bence moru hiç karıştırma bu odaya zaten morun modası geçeli çok oldu. avangarde odalarla birlikte patladı mor ikisine epey satıldı şimdi bitti artık mor düşünme hiç yakışmaz da zaten runner ve halıya.

ay aslında ben olsam sarı da bakardım perde ya da örtüyü uçuk güzel bir sarı çok güzel durur odanda.

oda çok hoş olmuş çok da uyumlu, perde işini şöyle yap bence storun yeni zaten onun üstüne güzel bir tül al eğer tül kullanmam diyorsan direkt stor bile kalabilir iki fon perde diktir o kırlentlerle uyumlu. ama bence desenli olmasın fon perden o güllerin mavisinden olabilir mesela düz renkli iki fonu en fazla 100-150 liraya halledersin. english home'a taç'a falan da gitme. küçüksaatin oralarda kumaşçıların olduğu bir sokak var tam nerde ben de bilmiyorum aslında eski skala'nın ordan bi yerden gidiyorduk olmazsa yarın öğrenir yazarım tekrar. premier'in kumaşları var burda metresi 10 lira orda da 12-13 liradır onlardan al diktir olsun sana güzel bir perde. aynı kalitede hatta daha düşük kalitede kumaşlar english home'de 40 lira falan. evet taç'ınkiler ya da persan'ınkiler kaliteli ama onlar da metresine 100 lira diyorlar hiç gerek yok bence.

bir de ben senin yerinde olsam o koltuklara polar örtü kestiririm. bekar evimdeki koltuk takımını ucuz bulunca almıştım bebek kakası rengiydi, teklilere fuşya üçlülere mor polar kestirdim mis gibi oldular 3 sene kullandım öyle.

perdeni mavi yaparsan koltukların çok uçuk bir pembe olabilir. ya da o yastıktaki yeşilden. bence moru hiç karıştırma bu odaya zaten morun modası geçeli çok oldu. avangarde odalarla birlikte patladı mor ikisine epey satıldı şimdi bitti artık mor düşünme hiç yakışmaz da zaten runner ve halıya.

ay aslında ben olsam sarı da bakardım perde ya da örtüyü uçuk güzel bir sarı çok güzel durur odanda.

Canim yeni gordum cevabini bende dedim beni unuttu bu kiz. perde icin verdigin oneri cok guzel oldu fonlara 350 dedi english home yaptirmadim belki indirime girer dedim. dedigin yer sanki canlandi gozumde bir gider bakarim.duz petrol mavisi hos olur gibi.tul kullanmayim diyorum fonuda kruvaze diktireyim

Ama realdeki magazada kirlentin perdesi vardi ust katta cok guzel durmustu. tek renk fonu nasil yaptirayim sence kruvaze gibi pileli duvara baglama mi yoksa simdiki fonlarim gibi duz pilesiz yaptirip duvarami baglama yaptirmaliyim.polar fikride hos ama kaymaz mi derken gidip denedim oldu valla en azindan kisin bu sekil kullanirim

Perdeyi petrol mavisi polari yesil hayal ettim oda pek hos geldi gozume.ama bunlada bitmiyo.sandalyeleri kaplatmayi ve boylarini kisaltmayi planliyorum ne onerirsin bana ben 4 unu krem 2sini kirlent kumasindan yapayim diyordum fon tek renk olursa yine ayni kumastan yapsam nasil olur

Ucuk sari dedigin hani su dekorasyonlarda olan sari mi aslinda onuda pek begenirim denemek lazim ne cok yazdim ya. son bisey daha saloni mobilyada ares yemek odasina bakar misin bunun konsolunu alalim dedik diger odaya tv unitesi bakarken dikkatimi cekti konsolu tvnin altinda olur bi tasla iki kus misali boylelikle bu odadaki konsolu da iptal ederim oda biraz daha rahatlar bir lcd alip duvara monte nasil olur diger odaya bu model sence

kadiscim bence konsol üstüne tv gayette güzel oluyo hemde fonksiyonel ve kullanışlı olur ben öbür türlü tüm duvarı kaplayan tv ünitelerini hiç kullanışlı bulmuyorum.konsol ıvır zıvır ne varsa topluyor en azından.ayrıca fon ların bu haliyle bile gayet uyumlu sadec altına düz renk bir tül yaparsan daha güzel olur kanımca

kadiscim bence konsol üstüne tv gayette güzel oluyo hemde fonksiyonel ve kullanışlı olur ben öbür türlü tüm duvarı kaplayan tv ünitelerini hiç kullanışlı bulmuyorum.konsol ıvır zıvır ne varsa topluyor en azından.ayrıca fon ların bu haliyle bile gayet uyumlu sadec altına düz renk bir tül yaparsan daha güzel olur kanımca

Saol yorumun icin canim
canim tul gunduz manzarayi kapatacak aksam storu kapatîyorum tamam ôluyor tul de yaptirsam kruvaze tercih ederim. aslinda bunu dusunmedim degil. su anki fonu nedense sevmiyorum ben 7 sene kullandim artik degistirmek istiyorum. sen ne onerirsin renkte Ve sandalyelerde

Canim yeni gordum cevabini bende dedim beni unuttu bu kiz. perde icin verdigin oneri cok guzel oldu fonlara 350 dedi english home yaptirmadim belki indirime girer dedim. dedigin yer sanki canlandi gozumde bir gider bakarim.duz petrol mavisi hos olur gibi.tul kullanmayim diyorum fonuda kruvaze diktireyim

eed düz petrol mavisi yaptır, fonu kruvaze diktirme ama. kruvaze dediğin bu tülleri yapıyorlar kendinden doplu gibi camda onu söylüyosun di mi? pileli diktir fonu kenarda perde topuzuna ya da kancasına bağlarsın. fonu da kalabalık yapma odayı boğmasın. 1e 2 pile yeterli pencerenin iki kenarında 50 cm olsa pileli halleri yeter bence. stor da dediğim gibi tüllü tülsüz iki türlü de kullanılır istediğin gibi yaparsın artık.

Ama realdeki magazada kirlentin perdesi vardi ust katta cok guzel durmustu. tek renk fonu nasil yaptirayim sence kruvaze gibi pileli duvara baglama mi yoksa simdiki fonlarim gibi duz pilesiz yaptirip duvarami baglama yaptirmaliyim.polar fikride hos ama kaymaz mi derken gidip denedim oldu valla en azindan kisin bu sekil kullanirim

polar kaymaz kaymaz bi tarafı pamuklu gibi onun döşemeye tutunuyor kaymasını engelliyor. tek renk yaptır bence çünkü halın da renkli desenli. halın düz olsaydı perdeyi kırlentlerin takımından yaptırabilirdin. şimdi çok karışık durur sanki. pilesiz değil de dediğim gibi 1e 2 pile yaptırsan yeterli bence.

Perdeyi petrol mavisi polari yesil hayal ettim oda pek hos geldi gozume.ama bunlada bitmiyo.sandalyeleri kaplatmayi ve boylarini kisaltmayi planliyorum ne onerirsin bana ben 4 unu krem 2sini kirlent kumasindan yapayim diyordum fon tek renk olursa yine ayni kumastan yapsam nasil olur

ha bak o olur. sandalyelerini perdleik kumaştan kaplatabilirsin english home'dan alıp kırlentlerle takım.

Ucuk sari dedigin hani su dekorasyonlarda olan sari mi aslinda onuda pek begenirim denemek lazim ne cok yazdim ya. son bisey daha saloni mobilyada ares yemek odasina bakar misin bunun konsolunu alalim dedik diger odaya tv unitesi bakarken dikkatimi cekti konsolu tvnin altinda olur bi tasla iki kus misali boylelikle bu odadaki konsolu da iptal ederim oda biraz daha rahatlar bir lcd alip duvara monte nasil olur diger odaya bu model sence

eed canlı bi sarı var ya mutfaklarda falan da kullanılıyor

sar%25C4%25B1+haz%25C4%25B1r+mutfak+modelleri.jpg

Sari-Mutfak-Dolabi-Modelleri-2011-e.jpg

ama şu konsol olayını anlamadım. diğer yenilediğin odaya mı düşündünüz bu odaya mı konsolu?

fon icin petrol mavisi ve dedigin gibi pilesi polar icin yesil 2 sandalye kirlent kumasindan olacak o zaman. fikirler icin saol canim. konsolu yeni odaya koyacagim tvnin altina nasil olur sence?saloninin bu modeli uyar mi ya da senin tavsiyen ne olur.

bence yeni odaya tvnin altına olur konsol yle kullanıldığını gördüm bi kaç yerde o model de odaya uygun gayet. aynı modelin tv ünitesi de var

SALONİ | akıllı mobilyalar

eğer yeriniz varsa bu ünite daha şık olur gibi geldi. o odada hiç mobilya yok bildiğim kadarıyla koltuklar ve sehpalar dışında tv ünitesi daha şık durur sanki ama konsol da olur yani eğer işlevsel olarak konsol işine geliyorsa al tabii ki.

kırlentler aldığın küçük odanın polarını krem de kesitrebilirsin gibi geldi şimdi baktım da. diyeceksin ki zaten krem değil mi? kollarındaki kahverengilerin üstüne gelecek kadar uzun ve koltuğun kreminden değil de sandalyelerin kreminden yani içinde sarı olmayan açık bir krem polar da güzel olabilir. ama tabii ki kırlent ve halıdaki yeşil de güzel olur.

hadi bakalım emrak ettim nasıl oalcak :))

bence yeni odaya tvnin altına olur konsol yle kullanıldığını gördüm bi kaç yerde o model de odaya uygun gayet. aynı modelin tv ünitesi de var

SALONİ | akıllı mobilyalar

eğer yeriniz varsa bu ünite daha şık olur gibi geldi. o odada hiç mobilya yok bildiğim kadarıyla koltuklar ve sehpalar dışında tv ünitesi daha şık durur sanki ama konsol da olur yani eğer işlevsel olarak konsol işine geliyorsa al tabii ki.

kırlentler aldığın küçük odanın polarını krem de kesitrebilirsin gibi geldi şimdi baktım da. diyeceksin ki zaten krem değil mi? kollarındaki kahverengilerin üstüne gelecek kadar uzun ve koltuğun kreminden değil de sandalyelerin kreminden yani içinde sarı olmayan açık bir krem polar da güzel olabilir. ama tabii ki kırlent ve halıdaki yeşil de güzel olur.

hadi bakalım emrak ettim nasıl oalcak :))

tv ünitesi pek pahalı geldi bana konsol hem işlevsel hemde uygun fiyatlı hemd eçok şıktı pek beğendim 1250 tl dedi bu konsola

polar koltuk kenarlarınıd amı kapatsın diyosun nasıl olur o zaman acaba eve gidince bir deneyip bakayım,

hem krem hem yeşil yaparım bende :1:

Back
X