Sizce ne olacak???

kalpbu

Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2013
29
0
6
Bursa
Kızlar yardıma ihtiyacım var biz 2. çocuğu istiyoruz adet gecikmelrim oldu doktorum bana adet getirici verdi ve adet 3 .günü beni çağırdı.Sorum şu:bana ne gibi tahliller yapacak ve Muayyene edecekmi ne gibi tahliller ne gibi muayyene olacak?

genellikle kanda fsh,lh,prolaktin,tsh değerlerine bakılır ve adetliyken ultrasyonda rahim içi daha net görülür yumurtalıkların durumuna bakarlar ona göre de bebek için klomen gibi yumurta geliştirici haplar var onları önerir en azından bana öyle yapmıştı umarım bebişin bekletmeden gelir.

Saoğl bu yazdıkların bana umut oldu ilk gebelikte kaza ile olmuştu bunda ise isteyince nazlanıyor, yavruma hayırlısı ile kardeş müjdesi vermek istiyorum inşallah fazla nazlanmaz :)

Saoğl bu yazdıkların bana umut oldu ilk gebelikte kaza ile olmuştu bunda ise isteyince nazlanıyor, yavruma hayırlısı ile kardeş müjdesi vermek istiyorum inşallah fazla nazlanmaz :)

inşallah hayırlı vakitte gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…