• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce ne olabilir

ayisigi88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2012
3.464
188
103
son zamanlar evde duruğ duruken bi heycan geliyo içimden bişey akıp gidiyo sanki hani lunaparkta gondola filan bindiğinizde aşağı doğru inerken içinizden bişey akar gibi oluyo ya öyle oluyo sonra kalbime bi ağrı giriyo sonra yanma oluşuyo bazen yanma ve ağrı aynı anda sol koluma vuruyo ama çok şiddetli bi ağrı değil ya da o heycan olmadan kalbime bi ağrı giriyo yanma oluyo bazen koluma vuruyo sonra yatakta dönerken birden bi batma hissi oluşuyo o biraz daha şiddetli bi an hareketsiz kalıyorum ama bi kaç saniye sürüp geçiyo sizce neden olabilir bu ağrı sürekli var bende bi kaç gündür sizce neden olabilir

selam canım. sorunun psikolojik olabilir. eger son zamanlarda stresli günler yaşıyorsan bunun etkisi olabilir veya panik atak türü bir durum. mide rahatsızlıklarının bazı belirtileri de kalp sikayetleri gibi oluyor mesela mide spazmı kalp krizi gibi oluyormuş. benim reflüm var ve arada midemdeki gaz kalbimi sıkıştırıyor gibi oluyor ve çarpıntı yapıyor. tabi ben ne desem de sorunun cevabını vermiş sayılmam sen bir kardiyoloji uzmanından randevu al içinin rahat etmesi için, o seni yönlendirecektir. geçmiş olsun.

selam canım. sorunun psikolojik olabilir. eger son zamanlarda stresli günler yaşıyorsan bunun etkisi olabilir veya panik atak türü bir durum. mide rahatsızlıklarının bazı belirtileri de kalp sikayetleri gibi oluyor mesela mide spazmı kalp krizi gibi oluyormuş. benim reflüm var ve arada midemdeki gaz kalbimi sıkıştırıyor gibi oluyor ve çarpıntı yapıyor. tabi ben ne desem de sorunun cevabını vermiş sayılmam sen bir kardiyoloji uzmanından randevu al içinin rahat etmesi için, o seni yönlendirecektir. geçmiş olsun.

teşekkür ederim stersli günler yaşamıyorum ama psikolojik olabilir bi süre psikiyatriye gitmiştim doktor ilaçları kesmeden kendi kafama göre bıraktım bundan dolayıda olabilir mi acaba

Back