Sizce ne kadar yararı olur???

elizanelizan

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2011
1.297
526
Merhaba kızlar. Ben gunde 1,5 saat kosu bandında 4.5 5.5 ile yuruyorum.. aksam 7den sonra bısey yememeye dıkkat edıyorum. Zaten iştahı çok olan biri değilim. Dolayısıyla yeme konusunda sıkıntı yasamıyorum. Ara öğünlerim yoktu, ara öğünler ekledim elma salata nesfit vs yıyorum dönüşümlü olarak. Ve en az 2 litre su içmeye çalısıyorum. Bu arada boyum 175 ve kilom 95 , kilomun nerdeyse tamamı basende karın yok denecek kadar az. :KK43: .. Sizce bütün bu yaptıklarımın bana ne kadar faydası olur.. ? Yapmam veya eklemem gereken baska seyler önerebilir misiniz?

bence etkisi olur farklı egzersizlerde eklersen bacak calıstıran onlarında etkisini görürsün bide karatay diyeti var onu yap bence

1,5 saat koşu bandı fazlasıyla yeterli bence...ek olarak 1yada 2 fincan yeşil çayın da faydası olur ödemi atmak açısından, bir de 19:00 dan sonra bir şeyler içebilirsin ama çiğnemeli bir şey yememelisin

Çok saolun hatunlar :) Benım sorunum sabretmemek bırazda... Yanı sonucun uzun vadede alınacak olması bıraz şevkımı kırıyor.. Umarım cabalarım bosa gıtmez..:KK43:

ayrıca yağ yakımını arttırmak içinde nabız atışına göre çalışmalısın.mesela bayanlar için formül şu:220 - yaş.bu çıkan sayının %60 % 70 arası nabzını ayarlarsan yağ yakarsın.ve biraz eğimli çalış o basenlere etki ediyor direk.

Haklısın ethoss.. Egımlı calısıyorum bende :) BIde banttan ındıkten sonra basenlerımde bole pıt pıtlar oluyor. :) Yanı gozu seyırır ya ınsanın onu gıbı atıyor basenlermde bazı bolgeler 5-6 dkıka kadar. Annem yaglar kırılıyo dıe dalga gecıyor ama aslı var mıdır acaba:)

X