Sizce ne istemeliyiz?

Leonmathilda

Karmakarışık...
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2018
405
392
103
31
Kızımın doğum.günü var mart'in ortalarına doğru..
Kendi ailem sen söyle biz alalım dediler
Bir kardeşimin durumu ise çok iyi..
Oda aynı şekilde ne almamı istersin dedi..
Ailemle bu konularda hiç sıkıntımiz yok..
Gayet açık sözlüyüz.
Sizce kızımın işine yarar ne olabilir ki
Oyuncak kıyafet dışında.
Kizim 1 yaşında girecek buarada..

Siz daha iyi bilirsiniz neyi eksik? Mesela odası yoksa aldırabilirsiniz. Varsa eğer eğitimi için şimdiden yatırım yapmak istiyoruz diyip bankaya yatırmalarını isteyin.

Kızımın doğum.günü var mart'in ortalarına doğru..
Kendi ailem sen söyle biz alalım dediler
Bir kardeşimin durumu ise çok iyi..
Oda aynı şekilde ne almamı istersin dedi..
Ailemle bu konularda hiç sıkıntımiz yok..
Gayet açık sözlüyüz.
Sizce kızımın işine yarar ne olabilir ki
Oyuncak kıyafet dışında.
Kizim 1 yaşında girecek buarada..
Kızınıza hesap açın ilk yatırımı ailenizden olsun siz de birikim yapmaya başlarsınız böylece. İlerde daha çok ihtiyacı olacak bir şey alabilirsiniz, 1 yaşında çocuğun çok da gerekli bir ihtiyacı olmaz kıyafet oyuncak dışında.

Bir kaç gün önce yine böyle bir konu açıldı. Bisiklet dedim. Yine derim. Onun dışında eğitici zeka geliştirici oyunlar, oyuncaklar var yaşına uygun. Onlardan olabilir.

1 yaşındaki çocuğa ne alınır ki çok çok akülü araba alınır.

+1

normalde boyle bir sey istenmez tabi de, onlar teklif etmis, aranizda da bu konularda hic sikinti yokmus.

Evet sormuşlar da ne lazım ne alalım ilk doğum günü vs demişlerdir

Yani hesap açın diyemem ben kimseye gibi geldi

Annem oğluma para verir ama yılda bir okul açılırken kıyafet alın vs diyerek hesap açayım oraya yatır da diyemem

Kızınız üç yaşına doğru kreşe ya da sosyal ortama ihtiyaç duyacak. Oyun grupları vs hep para. Eğer böyle bir teklifte bulundular ise, banka hesabına kızınız adına para yatırsınlar madem. Siz de bir yıl sonra kızınızı oyun gruplarına götürürsünüz. Bir çocuğa verilecek en güzel hediye, gelişimine katkıda bulunacak aktivitelerdir. Bizzat tecrübe ettim :)

Hesap açtırma fikri bana hiç hoş gelmedi. Altı üstü doğum günü hediyesi, hesap açtırın deseniz insanlar oraya sürekli para aktarmak zorunda hissedecek belki kendini.
Ben soranlara bir şeye ihtiyacımız yok siz neyi almak isterseniz diyorum, çok anlam yüklememek gerek bence.

Hesap açtırma fikri bana hiç hoş gelmedi. Altı üstü doğum günü hediyesi, hesap açtırın deseniz insanlar oraya sürekli para aktarmak zorunda hissedecek belki kendini.
Ben soranlara bir şeye ihtiyacımız yok siz neyi almak isterseniz diyorum, çok anlam yüklememek gerek bence.
Aynen ben de isteyemezdim böyle bir şey.
Hatta hiç bir şey isteyemezdim galiba.
Bisiklet,akülü araba çok hoş fikirler ama büyükler de görüyordur herhalde böyle bir eksiği.
Kızınızın ömrü sağlıklı olsun inşallah.

Evet sormuşlar da ne lazım ne alalım ilk doğum günü vs demişlerdir

Yani hesap açın diyemem ben kimseye gibi geldi

Annem oğluma para verir ama yılda bir okul açılırken kıyafet alın vs diyerek hesap açayım oraya yatır da diyemem

evet de bir yasa dusundum dusundum bir sey bulamadim.
Zaten o yasin ihtiyaclari cok onceden aliniyor,
ihtiyac disinda bir sey almak da bana o yas icin cok gereksiz geliyor,
yine de tabi istemek degil de oneri olarak sunulabilir, boyle de yapabiliriz gibisinden.

Back
X