• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah Sizce Ne Giymeli?

narsisus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2010
547
0
96
Tokat
haftaya nikahım var ailelerin katılacağı kalabalık olmayan bir tören olacak fakat kış olduğu için kıyafet seçimimi nasıl yapmalıyım resmilerle yardımcı olursanız çok sevinirim

bence krem rengı dar kesım dız altı bı elbıse goy topuklu ayakkabı fılan cok kadınsı cok hos oluyo. bırde kıs oldugundan dar ceketlı bı elbıse veya uzerıne kase bır kaban olabılır. sacınada ufacık bı hareket gelın oldugunu gosteren bı cıcek, bı tul ve ya mınyatur ufak sapkalardan bence

bence beyaz yada krem şık bir takım giy pantolonlu yada etekli fark etmez ilerde de kullanabilecegin sık bişey sec
abiye eger nikah törenli olmmayacaksa gereksiz

nikah zaten düğünden önce olmak zorunda kaldı aileler gelecek sadece o yüzden kış günü abiye abartı olabilir diye düşünüyorum bi yandan da o fotoğraflar çok önemli diyorum :D

cok sik etek ceket takimlari oluyor beyaz veya bej rengini tercih edebilirsin
ama mutlaka basinda su fransiz filmlerinde olan yüzünün yarisini örten tüllü bir sapka olsun cok güzel olur ben cok seviyorum ilerde benimde nikah önceden olursa mutlaka giyicem

elbise için resimli önerileriniz yok mu? aynından bulamayacak olsam dahi en azından tarz olarak fikir vermiş olursunuz

ahahahaaa ben ve esim nikahimizda kot giymistik kaydirigubbakcemile5 oyle ozenmedik zaten sadece bir imzaydi bizim icin...hatta sahidim olan kuzenim ve esi de kot giymisti...tabi kuzenim bana sormustu ne giyeceksin diye onlar da ona gore giyinmis gelmisler...delikafadulden

yarın nikahım siyah sade bir elbise aldım abiye deği ama abartılı kaçmasın diye.teşekkürler...

benim de düğünden 1 hafta önce olmuştu ama ailem yoktu işyerinden gittim nikaha iimi :roflol:öyle özel bir şey de giymedim takıntılarım yoktur hiç öyle önemli olan o andı elbise değil ..yok yok tuhafım ben yaaa :roflol:

ben beyaz bi elbise dusunuyorum..Arkadaslarim icin dugunumun oldugu sehirden ayri bi sehirde olacagi icin nikahimiz, bizim icin onemli o yuzden sade ve şık bi abiye bakicam..

bi de su elbisem vardi hic giymedim belki bunu da dusunebilirim bisi bulamazsam..
1pz9rl.jpg
[/IMG]

Kızlar benimde düğünden 1 ay önce olucak nikahım 11.09.2010 da kısmetse, bende cici bir beyaz elbise istiyorum böyle cicili bixili olsun saçlarımıda düz fön çektiricam yandan çok az toplatıcam tüylü ve küçük incilerden oluşan bir saç aksesuarı takmayı düşünüyorum boshayallersmile

kızlar kısmetse benimde haftaya bugün nikahım var.ne giysem kararsızım yardım eder misiniz?nişanlım siyah takım beyaz gömlek kırmızı kravat takcak.bana da kırmızı elbise alalım dio.sizce siyah takım mı alsam yoksa onun dediği gibi elbise mi?

kırmızı elbise uyar tatlım bence kırmızı kravat takıcaksa dedğin gibi uyar yani.

Back