• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri sizce nasıllll

canım iyi günlerde mutlulukla giymeyi nasip etsin Allah
model gerçekten hoş ve kibar ancak kumaş ve üzerindeki taşlar biraz basit kalmış
model bu olsa da kumaşını daha kaliteli bişey seç ya da kendin al derim ben
ama model güzel canım
mutluluklar :)

canım benden sana bir tavsiye...
bende nişanlanacağım mayısta bu haftasonuda nişanlık bakmaya gittik bi ön araştırma yapmak için.
fiyatlar mart başından itibaren 2 katı olacakmış yeni sezon olduğu için
hangi mağazaya girdiysem bunu söylediler bana...
bence ver bi 50 - 100 tl kapora.. saklasınlar elbiseyi... düğün zamanıda kirala yerimseniben
hem fıyat artmamış olur..600 tl lik gelinliği 1000 tl ye kiralama sonra...
ben 300 tl ye kıyafet buldum kıralık kadın dıyokı marttan sonra 600 olcak bu :1shok:

çok beğendim. fiyatıda çok uygunmuş. kendim giyebileceğim kadar beğendim.

nerden alıcaksın bunu?

Merhaab canim. Bence bu model cok guzel deil. Hatta ikinci resimde arkadaki bile ondekinden daha guzel

yanlış anlamanı istemem ama bende beğenmedim canım ya ..vaktin var biraz daha araştır derim..ama senin içine sindiyse kafanı hiç karıştırma..

gelinlik güllerin olduğu kısma kadar çok güzel ama fırfırlı bölümü hiç beyenmedim fırfır yerine saten olsa çok daha iyi olurmuş

canım kusurabkama ama düğün temmuzdaysa şimdidien nedne kiralıyorusunkı aynı fiyata değişik modellerde bulurusn çok erken daha tamam gelinlik güzel ama daha çok var düğününe

benimde düğünüm 10 temmuzda
daha bakmadım gelinliklere zaten diktirceğim modelde belli
bence kiralamk için erken
ama gelinliğin üst kısmı güzel alt kısmı hosuma gitmedi

Back