• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri sizce nasıllll

oznur_52

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2009
209
0
96
41
Ordu
Merhaba bayanlar
10 Temmuz olarak düğün günüm belirlendi.Ben şimdiden gelinlik bakmaya başladım çok erken biliyorum ama şu anki fiyatlardan yararlanmak istedim.Bütçemiz kısıtlı ve küçük şehirdeyim o yüzden seçeneklerim az.Bu model için düşüncelerinizi öğrenmek istedim hafta sonu deniyeceğim.boyum 160 cm.54 kiloyum üzerimdeki haliyle de resim eklerim tabi.ayrıca fiyatını belirtmek isterim.1200 TL satış fiyatı kiralarsam 600 TL bende tabi kiralamayı düşünüyorum bunda maddi sebeblerden değilde bir kutunun içinde sararmasını istemediğimden.Fikirlerinizi bekliyorum kızlar...şimdiden teşekkürleropuyorumnanaktan

Eklentiler

• $09122009084.jpg
    $09122009084.jpg
    88,7 KB · Görüntüleme: 87
  • $09122009085.jpg
    $09122009085.jpg
    90,8 KB · Görüntüleme: 87
canım gelinlik sade ve şık çok hoş ama daha düğüne çok varmış daha farklı modellerde bulabilirsin bence

canım çok güzelmiş gelinliğin...
güzel bi seçim yanii...
bencede satın alma kirala..
sonra başına bela oluo...

Canım model çok hoş ama kalçadan oturtmalı bi model yani boyunu daha kısa gösterme ihtimali çok fazla bilgin olsun..

Ben beğenmedim zevk meselesi tabiki daha farklı modellerede bak bence fikrin değişebilir..

güzel ama boyunu kısa gösterebilir bencede biraz daha araştır belki daha farklı şeyler bulursun ayrıca fiyatıda iyiymiş

ben pek anlamam ama çok güzel görünüyor eğer minyon ince belliysen belin kalın değilse nefis olursun arkadaşım:)

canım madem henüz almadın açıkca yorumumu yapayım üst kısmı çok hoş ama bel kısmı pek hoşuma gitmedi alta inerken basenlere kadar oturuyor galibaCADIARZU

Canım bence üst tarafı çok hoş ama alt tarafı arkadaşların dediği gibi basık gösterebilir.Tabi üstünde duruşu hiç tahmin ettiğimiz gibi de olmayabilir.Umarım aradığın gelinliği bulursun...

Back