- 18 Aralık 2012
- 146
- 47
- 48
- 33
- Konu Sahibi emine_1991
Kızlar parfumum bitmişti en uygun hangi sitededir diye araştırırken bir siteye denk geldim. %80 indirim ve 1e1 yazıyor. hiç alıp memnun olan oldumu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fiyat olarak uyqun qeldi ama alıpda pişman olmak var haklısınız sanırım.asla netten parfum almam. hele ki orjınal sanıp..
orjınal olmadıgını bılıyorsan elbette al. ama orjınal dıye alıyorsan kesınlıkle almaFiyat olarak uyqun qeldi ama alıpda pişman olmak var haklısınız sanırım.
Evet sitede 1e1 yakın yazıyordu mesela 300 tllik parfum 50 liraya satılıyordu.orjınal olmadıgını bılıyorsan elbette al. ama orjınal dıye alıyorsan kesınlıkle alma
imkanı yok o kadar ındırımın netten satılsa bıleEvet sitede 1e1 yakın yazıyordu mesela 300 tllik parfum 50 liraya satılıyordu.
Cilt kanseri ve böbrek yetmezliği de var bu listede. Çok ciddi hastalıklar bunlar. Üç kuruş için sağlığınızdan olmaya değmez. Başka bir topikte bir makale paylaşmıştım bununla ilgili, ama pk kimse umursamadı.haberlerde gördüm. parfümün içindekiler ticari sır olduğu için üzerine yazılmıyor biliyorsunuz. ama yine de bir denetim altında. orjinal olmayan parfümler ise tamamen denetimsiz. başta akciğer kanseri olmak üzere bir çok hastalığa neden olabilirmiş ileride. sağlığınızdan daha önemli olduğunu düşünmüyorum, biraz daha para biriktirin öyle alın. hem yılbaşı da geliyor indirim olur mutlaka