• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce nasıldır ki??

emine_1991

Kahkahalar bugün senin ya sonrası ?
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2012
146
47
48
33
Kızlar parfumum bitmişti en uygun hangi sitededir diye araştırırken bir siteye denk geldim. %80 indirim ve 1e1 yazıyor. hiç alıp memnun olan oldumu?

Özelden adresi atabilirmiyim size.. bende şaşırdım çünkü fiyatları okuyunca. pek normal qelmediqi için burda paylaştım zaten.

Ben lidyana ve misspera'dan daha önce parfüm almıştım orijinaldi belki hepsiburada'dan da alınabilinir çünkü güvenilir bir site ama onun haricinde bir siteden parfüm almaya kalkışmam gibime geliyor.

haberlerde gördüm. parfümün içindekiler ticari sır olduğu için üzerine yazılmıyor biliyorsunuz. ama yine de bir denetim altında. orjinal olmayan parfümler ise tamamen denetimsiz. başta akciğer kanseri olmak üzere bir çok hastalığa neden olabilirmiş ileride. sağlığınızdan daha önemli olduğunu düşünmüyorum, biraz daha para biriktirin öyle alın. hem yılbaşı da geliyor indirim olur mutlaka

haberlerde gördüm. parfümün içindekiler ticari sır olduğu için üzerine yazılmıyor biliyorsunuz. ama yine de bir denetim altında. orjinal olmayan parfümler ise tamamen denetimsiz. başta akciğer kanseri olmak üzere bir çok hastalığa neden olabilirmiş ileride. sağlığınızdan daha önemli olduğunu düşünmüyorum, biraz daha para biriktirin öyle alın. hem yılbaşı da geliyor indirim olur mutlaka
Cilt kanseri ve böbrek yetmezliği de var bu listede. Çok ciddi hastalıklar bunlar. Üç kuruş için sağlığınızdan olmaya değmez. Başka bir topikte bir makale paylaşmıştım bununla ilgili, ama pk kimse umursamadı.
Hayatım boyunca sahte parfüm kullanmadım. Aldığım orjinal parfümler en az bir yıl gider bana. Yoğun ve kalıcı olduğu için iki fıs yetiyor, şişeyi üstüme boşaltmama gerek kalmıyor. Sahte parfümlere totalde daha fazla para veriliyor.
Markafoninin çok güzel parfüm kampanyaları oluyor. Tavsiye ederim.

Back