• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce nasıl?

krizantemcik

T-F-E
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2012
5.115
2.697
198
slm kızlarrrr :) uzun süredir düğün dansı için şarkı arıodum ama çok slow bi şarkı olsun istemiodum..genelde de parçalar çok slow..sora çok sevdiim şu şarkıda dans edilebilir mi ki die düşündüm..üstelik sözleri de güzelmiş türkçesini buldum :) brz hareketli ama dans kursuna gidicez nişanlımla sanırım halledebiliriz die düşünüorm..yine de sizce nasıl düğün dansı için bu şarkı?

Zaz - Je Veux - YouTube

slm kızlarrrr :) uzun süredir düğün dansı için şarkı arıodum ama çok slow bi şarkı olsun istemiodum..genelde de parçalar çok slow..sora çok sevdiim şu şarkıda dans edilebilir mi ki die düşündüm..üstelik sözleri de güzelmiş türkçesini buldum :) brz hareketli ama dans kursuna gidicez nişanlımla sanırım halledebiliriz die düşünüorm..yine de sizce nasıl düğün dansı için bu şarkı?

Zaz - Je Veux - YouTube

Merhaba,

Şarkı çok güzel de ritmini tutturmak zor olacaktır muhtemelen. Hem de gelinliğin içinde rahat hareket edebileceğin figür bulmak da sorun olabilir bu şarkı için.

Benim çok severek dinlediğim ve düğünümde kullanmayı planladığım şarkıları eklemek istedim:

Pink Martini Amado Mio
Glee Cast Sway
Esin Engin Bana ellerini ver

Bir dinle bakalım, belki hoşuna gider :)

Merhaba,

Şarkı çok güzel de ritmini tutturmak zor olacaktır muhtemelen. Hem de gelinliğin içinde rahat hareket edebileceğin figür bulmak da sorun olabilir bu şarkı için.

Benim çok severek dinlediğim ve düğünümde kullanmayı planladığım şarkıları eklemek istedim:

Pink Martini Amado Mio
Glee Cast Sway
Esin Engin Bana ellerini ver

Bir dinle bakalım, belki hoşuna gider :)

canımmm çok tesekkür ederim :) işte böle hafif ritmli bişiler istiodum :) sway çok bilindik olduğu için onu eliorum :) esin engini de yabancı istediim için eliorum ama amado mio tam istediim şeye benzio :) snrm buldum :) çok çok teşekkür ederim :)

Back