• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri sizce nasıl?????????

carlino

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2012
5
0
36
Edirne
kızlar gelinlik denemelerindeyim bu gelinlik için ne düşünüyorsunuz çok mu sıradan durmuş fazla abartılı olsun istemiyorum
$31032012429.jpg

canım ben beğendim aslında hoş ve sade bir gelinlik ama vücut ölçülerin çok güzel görünüyo bence vücuduna uygun daha şık birşeyler bulabilirsin, bunu aklının bir kenarında tut ama başka da bak derim ben :34:

gelinliğin altı çook tatlı ama üstü full drape olsa çok daha hoş olabilir sankim:18:

Canım bende beğenmedim ya, çok basit buldum.
Fiziğin çok güzel, daha daha güzel gelinliklere bak derim.

Bencede başka gelinlik modellerine bak derim Canim :)

orta kısımda beyazlı taşlar var oralara biraz daha ışıltılı taşlar ilave ettirilse bu gelinlik nasıl olur

gelinliğin altı çok hoş, üstü ise çok sade biraz daha ışıltılı olsa daha iyi olur gibime geldi.değişik modeller denemelisin fiziğin hoş.işte bu diyeceğin gelinlik senindir bende öyle olmuştu:):4:

bence güzel hoş....duvak saç makyaj da tam oldu mu güzel bir gelin olursun..ne çok abartı ne çok sade çok kararında bir gelinlik bence..vücudun da süper zaten.modeli bildiğimiz ünlü markalarınv modellerine benziyor
sadece bu konuda değil tüm konularda beğenmedim diyenlerin gelinliğini ya da beğendikleri gelinlikleri çok merak ediyorum
:37:

sade gelinlikleri herzaman çok sevmişimdir , asil bulmuşumdur. bunuda çok beğendim:16:

şuan saçınız yapılı değil, saç aksesuarınız yok, çiçeğiniz yok. tüm bunlar biraraya gelince o sade gelinlik daha hareketli bi hal alıyor. buyüzden zaten çok abartılı bişeler seçmeyin, diğer detaylarla birlikte kargacık burgacık bi hal almasın:12:

Back