• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri sizce nasıl???

53 kilo 1-70 boyundayım...kilo problemim yok..modelin son halini iletirim sizlere..düğünüm 11 ekimde..Fakat 4 ekim de nikahım var, 2 kere giyeceğim.

cnmm sade model olrak güzel...ama ben etegiini tülden olanını seviyorum bununkii sırf satenden..yada tül saten karışımı olabilir..ama sadece saten hoşlanmıyorum:)

aynen canım kesinlikle katılıorum üst model hoş ama gerçekten kapatınca nasıl olur bilemedim :1no2:

bencede güzel gelinliğin mutluluklar canım. duak ve diğer aksesuarlarla daha çok hoş olacağına eminim

Bu gelinlik çok güzeeelllll.

Fakaaatttttt.

Senin dediğin değişiklikler yapıldığında ortaya bambaşka bir gelinlik çıkar bence ve bu gelinlikle bir alakası kalmaz. Benim tavsiyem tesettürlü bir modeli beğenmen. Bu tip değişikliklerin sonucu genelde hüsran oluyor :(

bence bu haliyle cok güzel dedigin gibi kapatılmıs bi şekilde hayal ettim yapan kişi güzel yaaprsa hos olur mutluluklar
darısı biz bekarlara inşşşş :p

gelinlik cok güzel...
madem sen de güzelsin.... eminim daha da guzel olur...

evlendiğin gün resimlerini de bekliyoruz canım mutluluklar.

üstü kapatılacak derken cepken değil dimi canım çünkü cepken sanki hoş durmaz gibi geldi ama bütün olacaksa bence süper bir model olur fiziğimde güzel diyorsun eee daha ne olsun...mutlulukla taşı inşallah..............

arkadaşlar katılıyorum canım üst mükemmel aşagıları da süsle
bitmiş halini bekliyoruzzzkaydirigubbakcemile5

aaa bu modeli ben nişanlıyken netten bulup gelinlikçime götürmüştüm ama orasını burasını değiştirmekten gelinlik tamamen başka bir hal almıştı :) çok beğenmiştim bu modeli ilk görüşte. çok güzel olmş seninkisi mutluluklar cnm

bence gayet güzel olur. ama güpür sarsın iice kollarını. bazı tesettürlü bayanlar kollarını hafif bol yaptırıyorlar ve ozaman hiç güzel olmuyor

arkadaşlar,
ense kısmına,kollara ve duvağıma ara ara tavus tüğü koyacak gelinlikcim.üst tarafı komple fransız danteliyle kaplanacak.alt tarafında oynama yapmayacağım çünkü bence hem alt taraf hem üst taraf komple dantel olursa çok şıkırtılı olur.bakalım nasıl olacak.salı günü alacağım...

Back