Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar merhaba, bu da benim gelinliğim, fakat tesettürlü olacağından dolayı üst tarafı komple fransız küpürüyle kapatılacak, sizce model nasıl???yorumlarınızı bekliyorum...
taşıyan ben değilim..ama taşıyandan daha güzelim model bu şekil olacak fakat üst tarafı ve kolları komple dantelle kapatılacak. Tamamlandığından resmini gönderirim..yorumlar için teşekkür ederim.
bu gelinlik gögüslerini büyük gösterebilir. yalnız üst taraftaki düz drapeli kısmı bel kısmındaki gibi yana doğru drapeli yaptırırsan seni daha ince ve zayıf gösterebilir. tabiki kilo problemin yoksa çk güzel bir model.tadını çıkar.
offf supperr gelınlık cok hosuma gıttı gupurlerde gusel durur herhalde hayal edemedım sımdı ınsallah ıstedıgın gıbı aynısından dıkerler cnm dıkkat et ben bıraz sorun yasamıstım da dıkım konusunda :) uzmuslerdı benı allah omur boyu mutluluk versın cnm tadını cıkar her anının kaydirigubbakcemile5