Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
alyyaki renge bağlı ama bence eğer alt renk kumralsa baya güzel olur benimki kumraldı açık kumral ben 11.1 ile boyadım güzel oldu. bende bu defa diplerim için platinle 11.1 karıştırmayı düşünüyorum. boyarsan sonuçlarını yazarmısın canım
saçlarımı en son vital pilatin sarıyla boyamıştım ama oldukça aktı bal kömüğüne döndü tekrar bu karışımı yapsam nsıl oplur diye düşünüyorum yeşillik olmasından korkuyorum
yeşillik omaz çünki ben sürekli küllü sarıya boyadım ve orialle açılmış gölgeler vardı yeşerme olmadı. bende şimdi 12.1 mi boyasam yoksa senin dediğin renklerimi karıştırsam diye düşünüyorum. benim uçları baya açık ama dipler koyu bal rengi gibi şimdi dip çıktı siyah ama az diplerim. ben şu palettenin 10.65 gibi olsun istiyorum.