• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi sizce nasıl olmalı.

merhaba canım belki anneni düşünüosun yorulmasın diyosun ama bence annen haklı kesinlikle bursadan gelcek amcaları içinde yemek verilmeli ve madem nişan olmıcak akşam yemeğiyle birlikte güzel bi program oluşturmalısın yani bu şahsi fikrim :) ve hayırlı olsun allah tamamına erdirsin :)

1 ay sonra istemeye gelecekler. biz bursadayız, onlar antalyada. farklı şehirler olduğu içinde evde kendi aramızda yüzük takılmış olacak. nişan olmayacak yani bir daha. biz 2 aile olarak 6 kişi falan, erkek tarafı da 8-9 kişi gelmiş olacak.
şimdi 4 kişi segilimin annesi ablası falan. 4 kişi de bursada amcaları varmış onlar gelecek. öğleden sonra evde isteme yüzük takma ikram şeklinde olsun die düşündüm. ama annem olmaz öyle. akşam yemeği hazırlanmazsa ayıp olur dio. bende yemek işine girmek istemiyorum. evde bir sürü telaş olacak ve uğraşacak kişi olmayacak bile benle anneme yemek işleri kalacak :(
sevgilimin ailesi bizde kalacak (4 kişi) diğer akrabaları da geri gidecek. bende diyorum işte nasılsa öğleden sonra olacak. akşama onlar da gidince bizimde aile dostları falan dağılınca gider bi yerde yemek yeriz bu günü atlatırız diyorum
acaba ben çok mu basit düşünüyorum. yoksa annem mi fazla telaş çıkarıyor :S

canım bende geçtim o durumdan
eşimle şehirlerimiz farklıydı isteme ve hemen ertesi akşam büyük nişan yaptık herşey çarçabuk oldu bitti
ama bizim avantajımız eşimin ailesi fazla kişi gelmedi 3 kişilerdi bizde kaldılar ve yemek işi problem olmadı zaten
ama şimdi herkes gittikten sora kayınvalidenlere yemek ikram edersen ayıp olmaz mı ?
bi tavsiye vereyim sana yemek şirketinden söyleyebilirsiniz bulaşık derdi falan da olmaz hem ,öğlen (VEYA AKŞAM ) ikramdan önce yemek yenir sora ikramlıklar gelir falan
nacizane tavsiyem

ALLAH MUTLU ETSİN ETSİN ŞİMDİDEN :nazar:

benimde eşimle öyle farklı şehirlerden oldu:))bizim düğünümüzzde azz kişiyle oldu.çok kişi gelmedi ama tam istediğim sade bir düğün oldu.ortada dolaşan çoluk çocuk olmadı en azından.gelelim senin meseleneee:))çok kişi gelmicekse hiç senin yemek işine girişmemen ne ayıpp:20:aaaa oldumu şimdi..yemek yedirmezsen derlerki bizi önemsemediler..o kadar uzaktan seni istemeye gelecekler.üstelik kendi evleri değilki istedikleri zaman mutfağa dalsınlar.kaldıkları yerde ve gittikleri yerde nasıl desinler karınlarının acıktığını.Misafirin ihtiyaçlarını sen düşüneceksin çünkü misafirler..davetsiz misafir değiller BENCE!!yani bana biri böyle yapsa ayıplarm haaa:19:isteme olmadan önce bi akşam yemeğine davet edilirler.hemen bi gün sonra yüzükler takılmak iiiçin bi araya gelinir yüzük takılır ikram yapılır sonracığıma onlara kalmalrı için ısrar edilirrr:21:

fikirleriniz için sağolun arkadaşlar. zaten iki türlü de içime sinmiyordu :( yani yemek hazırlanmasa ayıp olur ama diğer türlü de anneme kıyamıyordum. en iyisi yardıma birilerini çağırmak galiba ;)

fikirleriniz için sağolun arkadaşlar. zaten iki türlü de içime sinmiyordu :( yani yemek hazırlanmasa ayıp olur ama diğer türlü de anneme kıyamıyordum. en iyisi yardıma birilerini çağırmak galiba ;)

benimde nişanlım başka şehirdelerdi geldiler bizde kalmadılr akrabaalrı vardı gelip istedilr söz yüzğü tek taş takıldı tabi gündz alış-veriş yaptk akşam oldu.ertesi günde çalgılı nişan yaptık.yemek olmasa olmaz annemde hatat önce bize ineceklerdi diye yemek telaşına girdi hazırlk filn akrabalrı allınca kurtulduk :D.ayıp olur yemeğe çıakrmakta olmaz bizde hoş karşılanmz evde yemek en iyisi annen iyi bilir kafasını karıştırma kadının:):52:

nişanlımın ailesi aydında biz istanbuldayız..bzde nişanı aile arasında yaptık..toplam 30-40 kişi oldu yinede...Biz yemek yaptık evde önceki gün hazırlıkları yaptık...yakından gelenlere dahi yemek verdik.bence yemeksiz olmaz..Onca yoldan gelecekler mutlaka yemek olmalı...

peki yemek, çay-ikramlar, kahve , çikolata sırası nasıl olmalı :S
2hafta önce tanışmaya gelmişlerdi..sırasını şöyle yaptık ilk bi kahve ve çikolata sonra yemek ve çay..buarada tavsiyem kesinlikle kahvenin yanına küçük lokumlardn koy küçük ama güzel bi ayrıntı :) 2 hafta sonra da sözüm var sıralama gene böyle olcak :)

2hafta önce tanışmaya gelmişlerdi..sırasını şöyle yaptık ilk bi kahve ve çikolata sonra yemek ve çay..buarada tavsiyem kesinlikle kahvenin yanına küçük lokumlardn koy küçük ama güzel bi ayrıntı :) 2 hafta sonra da sözüm var sıralama gene böyle olcak :)

canım seninkilerde mi ayrı şehirlerde? benim de yaza sözüm var hiç adet bilmem :)

Back