Yatak Odası Dekorasyonu sizce nasil bir takim bu?

muhtesemyuzyil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2011
27
1
36
İstanbul
Arkadaslar bu ara zevkime uygun yatak odasi arayisindayim. Boyle bir yatak odasi var evgorun. Sizce nasil, belki su an benim gibi arayis icinde olan vardir fikir paylasimi olsun istedim. Ben begeniyorum ama tamiyla degil, bazen fazlasiyla masif gibi goruyorum. Yatak odam 9.2 brut. beyaz, veya beyaz karisimi kahve takim arayisindayim, siyah da olabilir.

Eklentiler

• $sckdamyto%20(5).webp
    $sckdamyto%20(5).webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 142
  • $sckdamyto%20(7).webp
    $sckdamyto%20(7).webp
    13 KB · Görüntüleme: 129
  • $dolap%20(704%20x%20533).webp
    $dolap%20(704%20x%20533).webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 153
Son düzenleme:
Resimde çok güzel görünüyor ama eğer odan küçükse beyaz al derim.
Çünkü ne kadar küçük olursa olsun odayı ferah gözteriyo beyaz renk.
Tabi toz sorunu oluyo biraz fazladan:34:

Tesekkur ederim canym, ben de beyaz istiyorum, odam ferah olsun istiyorum. Boyle sade olsun ki aksesurlari artik kendim ayarlayabiliyim isyitorum. Yoksa aynada figurler, komodinde ayni figurler olan modeller biraz sıkıyor beni o tarz modeller, zarif bir sey olsun istiyorum.

Beyaz ve krem haricinde,beyaz meşe veya akçaağaç da olabilir.
Bir de oda küçükse,dolabı çok büyük alma istersen.

cevaplariniz icin tesekkur ederim kizlar, ben de begeniyorum, bakalim daha iyisi cikacak mi karsimiza biraz daha modern ve bu kadar masif gozukmeyen butun alani kapsamasini istemiyorum. tabi fiyat da onemli) arastirayim bulursam paylasirim:nazar::16:

Arkadaslarim yatak odamızı aldık, fotografini ekliyorum
Aynası ayrı:nazar:, resimde gorebilecek misiniz bilmiyorum.. dolap ici beyaz ve cok ferah, boyle sade bir sey tercih ettik. Kahve ve krem rengine yoneldik evimin duvarlari kese kagidi rengi. penceremiz buyuk olacagi icin koyu gelmez diye dusunuyorum.. nasil buldunuz kizlar, :21: yrumlarinizi bekliyorum habgi renklerle kombini iyi olur v.s.:49:

Back
X