Kızlar saçlarım çok gür ve uzundur foto ocak ayına ait yüz şeklim ve saç şeklim bu şekilde sadece saçlarım biraz daha uzadı katlı oldugu için önler daha kısa ama arkalar tam bel çukurumda popmda yani.saçlarımı kestirmek istiyorum çünkü çok sıkıldım bi degişiklik istiyorum ama bir türlü karar veremedim kuaförüm arkadaşım oldugu için kesme taraftarı degil kıyamıyor.ama ben köklü bir degişiklik istiyorum bu konuda burada oldukça uzman arkadaşlar var onlardan yardım istiyorum.
eklemek istedigim son birşey varki şu önler omuzda arkalar az daha kısa modeller var o model çok tarz duruyor ve hoşuma gidiyor fakat bana yakışırmı kestiremiyorumm ???
Hayal edince yüzüne yakışır gibi geldi. Ama insan o kadar uzatmaya zahmet edip te birden kestirince kötü oluyor Eğer arada kaldıysan saçını bu şekilde yapıp arkadaşlarına sorarak ta yakışıp yakışmayacağını öğrenebilirsin
Hayal edince yüzüne yakışır gibi geldi. Ama insan o kadar uzatmaya zahmet edip te birden kestirince kötü oluyor Eğer arada kaldıysan saçını bu şekilde yapıp arkadaşlarına sorarak ta yakışıp yakışmayacağını öğrenebilirsin
sonunda bi gaz gittim ve kestirdim saçlarımııı.şu anda neden neden daha önce kestirmemişim modlarındayım :)) inanılmaz kullanışlı ve şahane duran bi model.bundan sonra uzun saçmı aman aman :))
işte buda fotomm :))))