yok ya çiçekliler daha güzel benceçok teşekkür ederim kızlar. bana fikir verdiniz. bakalım umarı gönlüme göre bulurum. ben hani birde siyah kulplar var ya acaba öyle mi olsa demiştim. Bunun gibi.
Hanımlar merhabalar. Sizlerden fikir almak istiyorum. Mutfağım yeni yeni bitiyor. Sıra kulplara geldi. Country tarzı oluşturmaya çalıştım. yapabildiğim ölçüde. Tezgah arası cam mozaik seçtim. Doğal taş istemedim. Dolaplar beyaz diş budak. Sıra kulplarda. Porselen kulp istiyorum. Sizce nasıl bir kulp gider? Böyle pembe çiçekli porselen kulp olur mu? Yoksa böyle mi olur? Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler :)
Bencede çiçekli kulp sap kısmı koyu renk olan süper olur
Bencede çiçekli kulp sap kısmı koyu renk olan süper olurbu arada canım bişey sorucam neden kulp delikleri yok dolapların delikli gelmesi gerekmiyor mu
Anladım canım peki mutfağın kaça mal oldu dolapların hoşuma gitti dr ondan soruyorum :)
kesinlikle çiçekli kulp dolapların görünüşünü acayip güzelleiştirir :)
kesinlikle bu güzelmişçok teşekkür ederim kızlar. Bana fikir verdiniz. Bakalım umarı gönlüme göre bulurum. Ben hani birde siyah kulplar var ya acaba öyle mi olsa demiştim. Bunun gibi.
kesinlikle bu güzelmiş
bence ikeadan gösterdiğiniz kulplar daha uygun gibi veya daha hoş gösteriyor gibi geliyor bana onlar.
conutryde sıkça kullanılan bir kulp çeşidi bildiğim kadarıyla da..
çok güzel olmuş, güle güle kullanın.
Allah bana da nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?