• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu sizce nasıl bana fikir verirmisiniz.

nagsh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2010
115
0
46
İstanbul
Merhaba ben yeni üyeyim. Nişanlıyım. Sonbaharda düğünüm var inş hayırlısıyla. Beğendiğim bir yatak odası modeli var paylaşmak istedim.

Eklentiler

• $urunB_01_01_02_01.webp
    $urunB_01_01_02_01.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 74
güzel ama biraz daha bakın derim çok daha değişik şık modeller bulabilirsin.acele etme, vaktinde varmış:))

ben bayıldım, benim aldığım modele çok benziyor..
kahve ve beyaz karışımı çok asil duruyor.
aynası da boydan ve büyük..
gardolap da geniş ve kullanışlı ise e daha ne olsun güzelim..
güle güle kullanmak nasip olsun..

Modeli güzel biraz daha baksan fena olmaz.

Taşlı modeller çok revaşta .

Mesela bak şu modellere :

1aae9df8.jpg
[/URL][/IMG]

7b07b118.jpg
[/URL][/IMG]

Hepinize çok teşekkür ederim. Zaten bakıyorum daha ama açık renk düşünüyorum. Dolapları kullanışlı. Çok güzel modeller var. Ama mekanıda düşünmek lazım.

o mavi o ikinci model çok hoşmuş duvarlarla uyumu süper, ilki çok koyu bence benim gibi tembelsen tavsiye etmem tozu çok belli ediyo:p
ellerine sağlık mavicim:)

ikicisini bende beğendim. Koyu renk düşünecek olsam çok beğendiğin bir model var aslında marmaris yatak odası. Çok şık ve modern. Ama geniş mekan lazım. Küçük odayayı karanlık gösterir. Gerçi daha evimiz belli değil ama. ermob.com

ermob.com da bir yatak odası var marmaris model çok şık. Geniş bir odam olacağını bilsem hiç düşünmeden alırım.ama rengi çok koyu odayı karanlık gösterir.

Gerçektende çok güzelmiş. Tşk ederim celnurcuğum. Fiyatı nedir acaba. Benim beğendiğim takıma benziyor ama daha modern duruyor.

Koyu renk mobilyalar toz açısından iyi olmuyor evet ama ağır duruyor.

Beyaz mobilyalar benim de hoşuma gidiyor.Tabi odanın biçimi de önemli hangi mobilyayı seçeceğin konusunda

bende bu celnurun linkini koydugu yatak odasını beğeniyorum, beyaz ve açık ahşap regin bir arada olması inanılmaz uyumlu oluyor araştırıyorum bende cnm. Yataşın bu yatak odası karyolası dşındaki fiyatı şu anda 3130 tlymiş. Bu bile bana çok inanın yani ne kadar pahalı yaa:çok üzgünüm:
Beğendiğin yatak odasıda güzel ama gerçekten beğendim.

Koyu renklere gelince ben sevmiyorum, beyazla açık ahşap renklerin oldugu yatak odaları cok modern ferah bir hava veriyor bence.

Pinkyciğim benim beğendiğim fiyat olarak bayağı uygun nakitte 2000 tl baza yatak filan zaten 3000'e çıkyor. Yakındanda gördüm ortadaki kapılar sürgülü yanlardaki kapak normal. Hem çekmeceleride var. Kullanışlı görünüyor. ıçide kullanışlı. Eğer fikrim değişmezse daha 6 ay var düğüne almayı düşünüyorum.

fiyatını pinky yazmış canım bende hiç sevmem koyu renk belki yatak odasını beğenmemişsindir ama renk olarak beğendiğini umuyorum

nagsh canım senin beğendiğin takımı inan bende cok beğendim.Markası neydi cnm.
Yataş doğtaş falan çok pahalı, benimde 6-7 ay var en fazla düğüne. inşallah diyorum düğün sezonu bittikten sonra indirim yaparlar ya da bu istanbulda modoko veya masko mobilya sitelerinde dediğin gibi en fazla 2000 e bir yatak odası bende bulurum.

güzel modelmiş canım ama her geçen gün daha yeni modeller çıkıyor.. acele etmeden bak bence..

Back
X