kesinlikle benimde işim ağır ve yoğun, eşiminde. konusunca hersey hallolmus gıbı hıssedıyorum. ama bır bakıyorum bır sure sonra aynı. bu sefer daha cok yoruluyorum. empatide kuruyorum işini iş ortamını biliyorum. sorunlarını anlamaya calısıyorum. ama bazen ciddi tek taraflı bır savasın ortasında hıssedıyorumBunu esinizle oturup konusmaniz lazim. Esim ve ben gecen sene cok yiprandik. Ama her ikimiz de kendi kendine. Esim cok yogun calisir, sorumlulugu büyük, yinede herseye yetismeye calisir. Bende ev, iş, cocuklar, lohusa depresyonu derken iyice kafayi yedim. Ve ikimiz de haliyle biraz birbirimizden koptuk, cünkü ikimizdede ne kafa kaliyordu ve bazi durumlardan dolayi ikimizin de kalbi kirilmisti. Velhasil oturup olup biteni suclamadan, cogunlugu birbitimizi dinleyerek konustuk ve toparlandik. Ve ikimizde kendi bakis acimizdan hakliydik. Yani ortada bir suclu da yoktu, ama hayat kosturmacada o koplukluk hizli gelisebiliyor. O yüzden insan tekrar birbirini bulmali
değişmiyorlar dimi. üzüldüğümüzle kalıyoruzNe yazikki benim esimde hic bir ozel gunu hatirlamaz .Zamaninda cok kavga ettim ama artik ugrasmiyorum boyle seylerle hic bir sey değişmiyor ancak kendimi uzdugumle kaliyorum.Belki islerden dolayı sıkıntılidir.Biraz zamana birakin her sey olacagina varir.
emin olun bende öyleydim ve büyük bir aşkla evlendik. taaa kiii işleri büyütüne kadar :) ama ilişkimde o kadar bir manüpülasyon varki kendime özgüveni olan biriyim işim olan biriyim. kendime aynaya bakarken artık aa oram öyle buram böyle demeye başladım :) bu yüzden psıkolğa gittim nerde yanlıs yapıyorum diye. ama yokHatta suan tam sirlar dunyasi belirdi gozumde, islerini büyütüp kendisini bir sey sanan başrolün basina gelen ibretlik seyler:)
Yillardir iyi sabretmissiniz, Partnerimden gerekli ilgiyi, sevgiyi ve ihtiyacim olan, beni iyi hissettirecek seyleri alamazsam devam edemem.
Dunyaya bir kere geliyoruz kafasindayim
Boyle birini ben olsam, cekmezdim..
kesinlikle benimde işim ağır ve yoğun, eşiminde. konusunca hersey hallolmus gıbı hıssedıyorum. ama bır bakıyorum bır sure sonra aynı. bu sefer daha cok yoruluyorum. empatide kuruyorum işini iş ortamını biliyorum. sorunlarını anlamaya calısıyorum. ama bazen ciddi tek taraflı bır savasın ortasında hıssedıyorum
konuştuğumuzda bla blaa.. hep o haklı.Düzeltmek icin iki tarafin da cabasi lazim. Siz twk basiniza bir yere kadar götürebilirsiniz ancak. Esiniz mesela hep arkadaslari ile bulusmak yerine size gelmeli. Beraber zaman gecirmeden, yükü paylasmadan nasil bir beraberlik hissi olsun ki
Kendinizi fazla yormayın o zaman. Yazık değil mi size? Narsist bir adam ancak sizi özgüvensiz yapar.bilmem evlendiğimizde böyle değildi. bende artık ne yapıcağımı bılmıyorum orta yolu bulamadım. bitsine getirdim taamam demeye getırdı kendımı cektım sonra barısalım naraları... ben bılıssel davranıs terapisine girdim kaygıdan dolayı esınızde gızlı narsıstlık var demıstı
biraz önce görüntülü aradım dayanamayıp. erkek arkadaslarıyla restaurantta alkol içiyorlar. hemen geliyorum dedi kızınca. ölürmüsün öldürürmüsün.Bugün geç saatlere kadar dışarda kalması manidar olabilir mi?
gercekten hisettiğim bu özgüvenimi çekiyorlar sanki. kendimi değersiz hissetmeye başlıyorum.Kendinizi fazla yormayın o zaman. Yazık değil mi size? Narsist bir adam ancak sizi özgüvensiz yapar.
deri imalatı ihracat..Ne iş yapıyor ki hala dışarıda? Her gün mü böyle geç gelir?
Eşinizle bu durumunuzu konuşun bence.bu akşam o kadar gerildim ki. 10 yıllık evliyim. eşim çok yoğun çalışıyor. sevildiğimi bildiğim halde artık tereddütte kalıyorum. ben eski günleri özlüyorum. ne doğum gunu ne bayram ne seyran ne sevgililer günü ne yıldönümü. bir insan hiç mi hatırlamaz. eskiden hatırlardı son bir kaç yılda hatırlamamaya başladı. bugun telefonda yoğundu aradım gülerek birşeye kızıp yüzüme kapadı. ve ne ben ne o aradık. hala da eve gelmedi bende inadımdan aramıyorum. bu aralar sürekli sıkkın işlerden dolayı. iş bitince arkadaslarıyla erkek oturuyorlar. biliyorum tanıyorum görüntülü konusuyorum ama arkadaslarına bıle bu ara daha cok değer veriyor. napcam ben....
konuştuğumuzda bla blaa.. hep o haklı.
karadenizli ve zamanında (SSCB çöktüğü yıllarda) deri işinde voliyi vurmuş bir komünite yaşıyor bulunduğum yerde, tabi bu abiler artık ortalama 60lı yaşlarda, bazıları devam da ediyor bazıları artık alkolden bitmiş, okeye dönüyor.deri imalatı ihracat..
AMİN SAĞOLUN UMARIM HERŞEY DÜZELİR .. EŞİMDE KARADENİZLİkaradenizli ve zamanında (SSCB çöktüğü yıllarda) deri işinde voliyi vurmuş bir komünite yaşıyor bulunduğum yerde, tabi bu abiler artık ortalama 60lı yaşlarda, bazıları devam da ediyor bazıları artık alkolden bitmiş, okeye dönüyor.
neyse işte, içlerinde şu ana kadar aile hayatına devam edebilene ben rastlayamadım. size nasip olur inşallah.
Konuşmamak bu hale getirmis sizi.neden duygularınızi aciklamiyorsunuz ? İsteklerinizi ,ozlemlerinizi, kırgınlıkları izi, öfkenizi ve nesenizi sakin ve açıklayıcı bir şekilde konuşmak varken inada bindirmek neden ?bu akşam o kadar gerildim ki. 10 yıllık evliyim. eşim çok yoğun çalışıyor. sevildiğimi bildiğim halde artık tereddütte kalıyorum. ben eski günleri özlüyorum. ne doğum gunu ne bayram ne seyran ne sevgililer günü ne yıldönümü. bir insan hiç mi hatırlamaz. eskiden hatırlardı son bir kaç yılda hatırlamamaya başladı. bugun telefonda yoğundu aradım gülerek birşeye kızıp yüzüme kapadı. ve ne ben ne o aradık. hala da eve gelmedi bende inadımdan aramıyorum. bu aralar sürekli sıkkın işlerden dolayı. iş bitince arkadaslarıyla erkek oturuyorlar. biliyorum tanıyorum görüntülü konusuyorum ama arkadaslarına bıle bu ara daha cok değer veriyor. napcam ben....