- Konu Sahibi BenOzgurce
:uhm::uhm::uhm: ne dersiniz:uhm:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hehe başladık genekafamçokkarıştısen alla bilir 3 ayda açcağın anketleri liste yapmışsındır nan:roflol:
hehe başladık genekafamçokkarıştısen alla bilir 3 ayda açcağın anketleri liste yapmışsındır nan:roflol:
Hehehehehe:roflol:
Piyango olayına gelirsek, ne desem boş...CADIARZU
Kumar diyenler de var ama kimseden de zorla birşey almıyorsun ki ?
Şans bu..
İnşallah büyük ikramiye bana çıkar...jeyyar
emek harcanmadan,alın teri dökmeden elde edilen kazanç (miras hariç) ben ce helal değildir.artık kumar mı dersiniz,şans mı bilemem ama helal kazanç değildir.
kuzu bunağı diğer topiği silmiş ve cevaplarda gitmiş:mymeka:
ayncım sana katılıyorum...
islam dininde faizi, bu gün tefecilerin ve bankaların kredi verirken uyguladığı faiz olarak düşünürsek,piyango çekilişinin aynı kefeye konulması ne kadar doğru bilemiyorum.çünkü kimsenin canı yanmıyor.haksız mıyım?
katılıyorum canavarıma a.s ama yinede bana çıksın çıkmayanlara veririm biraztatlicadiarzu valla kumar mı değil mi bilmiyorum kimisi helal değil der kimisi öyle şey mi olur der yorum yok efem:icecream:
evet kimsenin canı yanmıyor. ama bilet alıpta, para çıkmayanların içinden geçirdikleri ;
-tüh
-keşke bana çıksaydı
v.s. şeyler yüzünden çıkanada pek hayırlı olmuyor
hadi ordan kuzu çıksında görürüm ben seni bağış kimse yapmazz yaaa yani en azından kendi ihtiyaçlarını karşıladıktan sonra yaparrrrrrrrrrrr:1closedeyes: