• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket sizce mc mi burger mi

hangisi sizce

• Ankete Katılan
    79
herkez burger sevıyo alında ama sankı mc daha tercıh edılıyomus gıbı gorunuyor neden bılmıyorum mc lezeettı degıl ama hemnde hıc

burger king... whopper menü.. ve steakhouse benim vazgeçilmezim. toksam bile yerim.... :ecrin_bebek:

tabi ki burger... whopper menü ve ranch sos, eşimin görevi sebebiyle mahrumiyet bölgesinde olduğumuz için gidemedik uzun zamandır. çok canım çekti :(

burger daha lezzetli geliyor bana

mc donalds özellikle de mcturco menüsü:lepi:
ama heryer burger king dolduğu için uzun zamandır burgerda yiyorumcokacimcoook

Tercih yapabilecek kadar Mcdonalds tatmadım ama Burgerking steakhouse enfes enfes cokacimcoook

ikisinede hayirrr,asla ay allahim nasil yiyolar ben ikisindede bisey yesem bi omur bidaha yemek yemem sanriimtrdekileri bilemiyorum ama yurtdisindakilerin cogunun eti supheli en iyisi yememek cnmm

Burger King!!hihoyyyt

ayyy başlığı görünce bile canım çekti oruç oruçcokacimcoookhmmm bence ikiside güzel ama mc'in patatesleri daha güzel burgerin hamburgeri daha doyurucu bide sosları daha güzel:icecream:

öğrenci olduğum için fast food çok tercih ediyorum maalesef,çünkü etrafta başka bir şey bulamıyorum.burger king diyorum ben de.ama mc donalds patatesleri sanki daha güzel gibi.

burger tabiki
bayadır yemiyordum canım çekti en yakın zamanda yiyim :))))

hiçbiri, etleri kokuyor ve çok kalitesiz geliyor bana..

Back