Harfiyen katılıyorumValla siz kendi ayaklarınızla gitmişsiniz. Affedip torunlarıyla görüştürecekseniz görüştürün. Yok istemiyorum diyorsanız gitmeyin. Eşiniz çok istiyorsa para bırakıp dönsün.
Çünkü eşimin yalnız gidip annesiyle başbaşa görüşmesini istemedim. Çünkü kv hep ağlıyor kendini acındırıyor ve farkettirmeden de bana verip veriştiriyor. Mesela en son eşimle kv başbaşa kaldıklarında eşim annesine sana ev alacaktım ama babam sorun çıkartır diye almadım demiş. Kv de alma gelin razı olmaz asla sizin aranız bozulur ben zaten istemem demiş. İyi niyetli rolü oynayıp beni kötülüyor aklınca. Sanki boşanmamız için pusuya yatmış bekleyen kendisi değilmiş gibi.eşin gitseydi niye gittin konuşmadığın kadının evine?
Eşim yalnız gitmesin diye gittim ama hata mı yapmışım yoksa ya. Ben gitmeseydim eşim annesiyle başbaşa dışarda görüşüp gelecekti parayı annesine verecekti. Ki o kadın başbaşa görüşmesi için oldukça tehlikeli.Uzak tutmak için ne mi yapayım? Kendi ayagınızla gitmişsiniz
Aslında eşime kalsa parayı babasına verilmek üzere annesine verip gelecekti. Ama ben annesiyle başbaşa görüşmesini istemediğim için birlikte gidelim dedim. Sizce kvnin tavrı normal mı?Birdaha eşinizin aklına uyup gitmeyin.Bırakın gidecekse o gitsin gelsin.
Bugün yaşananlar sizce de normal değil öyle değil mi? Bu yorumu eski konuya itafen mi yaptınız yoksa bugün için mi?Kv niz tam bir ruh hastasi,uzak durun gorusmeyin ,konu cok net affedilecek hatalar basittir
Bugün yaşananlar sizce de normal değil öyle değil mi? Bu yorumu eski konuya itafen mi yaptınız yoksa bugün için mi?Kv niz tam bir ruh hastasi,uzak durun gorusmeyin ,konu cok net affedilecek hatalar basittir
Ya eşim yalnız gitseydi annesiyle başbaşa görüşecekti. Gerçekten çok büyük bir hata mı yapmışım. Ne yapacağım ben şimdi düzeltmek için. Eşime konusunu açıp bugün gözüme batanları anlatmalı mıyım.Ay gitmeeeeeeeeee diye bağırıyorum su an
Ya eşim yalnız gitseydi annesiyle başbaşa görüşecekti. Gerçekten çok büyük bir hata mı yapmışım. Ne yapacağım ben şimdi düzeltmek için. Eşime konusunu açıp bugün gözüme batanları anlatmalı mıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?