• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Sizce kuruma çizgisi mi yoksa gebelik mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ciciogretmen

Annelik hasretiyle yanan birisi..
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2020
349
200
23
Arkadaşlar merhaba. Adet olmama 4 gün var. Bugün evde test yaptım. İlk 2 saat negatifti ara ara baktım. 3 saatin sonunda bunu gördüm. Sizce kuruma çizgisi mi yoksa az da olsa umut var mı benim için :(

Eklentiler

• 20201126_134123.webp
    20201126_134123.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 442
  • 20201126_134201.webp
    20201126_134201.webp
    6 KB · Görüntüleme: 435
  • 20201126_134221.webp
    20201126_134221.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 424
Arkadaşlar merhaba. Adet olmama 4 gün var. Bugün evde test yaptım. İlk 2 saat negatifti ara ara baktım. 3 saatin sonunda bunu gördüm. Sizce kuruma çizgisi mi yoksa az da olsa umut var mı benim için :KK43:
Canım ilk 5-10 dakika arası dikkatte alınır sonrası dikkate alınmıyor maalesef 😔 peki gebelik belirtilerin var mı

Malesef aynısını 2 aydır ben de yaşıyorum 2-3 saat sonra ikinci çizgi beliriyor ama hic ilk dakikalarda çıkmıyor ve adet oluyorum.. testlerin azizligine ugruyoruz ama insan bir umut arıyor iste

Canım ilk 5-10 dakika arası dikkatte alınır sonrası dikkate alınmıyor maalesef 😔 peki gebelik belirtilerin var mı
3 yıllık evliyim 2 senedir de çocuk istiyoruz,her ay psikolojik olarak her belirtiyi yaşıyorum artık vücudumu dinlememeye karar verdim :( belirtim yok,olsa da gebeliğe yormuyorum üzülmeyim diye,midem bulansa yediğimden diyorum halsizleşsem yorgunluktan diyorum..

Canım ben daha belirginini bile gördüm çok umutlandım ama saatler sonra çıkmıştı hep bu çizgiler
Hamile olduğum da çok silik bir şekilde 1 dk içinde çıktı adetime 4 gün kala belirmişti

3 yıllık evliyim 2 senedir de çocuk istiyoruz,her ay psikolojik olarak her belirtiyi yaşıyorum artık vücudumu dinlememeye karar verdim :KK43: belirtim yok,olsa da gebeliğe yormuyorum üzülmeyim diye,midem bulansa yediğimden diyorum halsizleşsem yorgunluktan diyorum..
Ahh canım benim yaaa Allah ennnn kısa sürede karnını kucagını doldursun insaAllah. Şiöda sana düşünme çok da stres yapna diyemiyorum haklısın 😔 bende öyleyim küçük bir belirtide hemen gebeliğe bağlıyorum

Bende 1.5 yıl bekledim ama 2 yıldan fazla zamandır hep test yapardım hatta ilk zamanlar korunurken bile yapıyodum test çünkü çok istiyodum
Umudunuzu kaybetmeyin ve olacağına hep inanın inşallah en kısa zamanda Rabbim isteuen herkese nasip etsin

Ahh canım benim yaaa Allah ennnn kısa sürede karnını kucagını doldursun insaAllah. Şiöda sana düşünme çok da stres yapna diyemiyorum haklısın 😔 bende öyleyim küçük bir belirtide hemen gebeliğe bağlıyorum
Amin tüm isteyenlerinkini inşallah :dua: aylarca her belirtiyi ona yordum hep hüsran.. inşallah siz de en kısa zamanda o güzel haberi alırsınız :KK51:

Bende 1.5 yıl bekledim ama 2 yıldan fazla zamandır hep test yapardım hatta ilk zamanlar korunurken bile yapıyodum test çünkü çok istiyodum
Umudunuzu kaybetmeyin ve olacağına hep inanın inşallah en kısa zamanda Rabbim isteuen herkese nasip etsin
Amin çok teşekkür ederim :KK61:

Merhaba gecikmenin 2.günü test yaptım ama sonucu anlayamadim yardımcı olurmusunuz lütfen

Eklentiler

• 20201126_133622.webp
    20201126_133622.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 161
Sanirim kuruma cizgisi bende 4 5 gun kala yaptim sizinki gibi cikti dun tekrr yeniledim ama cikmadi butun belirtilerde vardi aslinda ama sanirim yok olsaydi cikardi diye dusunuyoruk bata 3gun kaldi sizin gibi tarihimiz yakin yine regl gunu ilk idrarla yenileyelim sonuclari haberder edelim mumkunse hayirlisi olsn hakkimizda

Back
X