• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce kötü bir annemiyim çok üzğünüm

aylin66

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2009
212
1
96
Ankara
mrh kızlar canım çok sıkkın ve moralim sıfır oglumla yatakta oynuyorduk o sırada telefon çaldı ve tel açtım oğlum bir kaç defa penecere kenarındaki boş yere ğitti bir kaç defa çektim fakat tekrar ğidince düşersen ğör dedim ve çoçugum onda düştü bu sefer sinirlendim buda yetmezmiş ğibi kızdım bağırdım üstelik o daha 14 aylık offffffffffff sanki içim yandı sarıldık öptüm şimdi uyuyor ama aklımdan çıkmıyor kendime ok kızdım :oklava:halbuki onu canımdan çok seviyorum :emir_bebek: çok yaramaz yerinde 1 dk durmuyor :emir_bebek::emir_bebek:

Allah korusun beyin kanaması geçirir. Bu yaşlarda ne kadar yaramaz olursa olsun peşinden koşmanız lazım.

onu hiç yalnız bırakmıyorum bir saniye olsun ğözümün önünde ama oluyor iştemafoldumben

bence ona bıraz resımlı kıtap al oku parka cıkın gezın dolasın oynayın bırlıkte uyku waktı geldı zaman da yemenı temızlını halledersın ___ acıkcası benım annem ben kucuklumden berı calsıo bakıcı bakıodu bana cok yanlızdım hep ewde cızgı fılm ızlıodm bence oglunla zaaman gecır bı cocuga yapılabılcek en gusel sey kıtap okumatıtır kıtaptan resımlerle ona ogretmetır hecelemesıne yarcımcı olmaktır unutma

Neden kötü anne olasınız. Olur mu öyle şey? Yani tabi ki sabrımız sonsuz olsa çok güzel olurdu. Ama insnaız ve bir an sabrımız taştı diye kötü anne olmayız. ıçiniz rahat olsun.
Üstelik fiziksel ya da sözlü şiddet şekline gelmediği sürece bazen çocuklara bazı şeyleri sertçe söylemek gerek. 14 aylık bir çocuk sizin bir takım davranışlarından hoşlanmayacağınızı anlayacak kadar büyümüş. Tabi dediğim gibi o kadar iyi bir denge kurmalı ki "Hayır" kelimesini öğrenirken ruhen veya fiziken incinmesin.
Üzülmeyin bu kadar, anne oğul arasında olur o kadarcık.

Evet kötü bir annesiniz....................Şaka tabi ki olur mu böyle bir soru?Eminim içiniz cok acımıştır daha sonra.Bazen olur böyle şeyler.Üzülmeyin lütfen.

canım elbette ki kötü anne değilsin senin yaşadıklarını yaşamayan yoktur desem yalan olur. hepimizin başına geliyor elbette ki sen "düş de gör" dediğin zaman bunu temenni etmedin bu yüzden kendini bu kadar yıpratma. benim kızımı da sürekli kontrol altında tutmaya çalışıyorum ama durmuyor ki yerinde onların enerjilerinin yarısı biz de olsa zaten zaptetmesi daha kolay olurdu. bir keresinde babasının kucağından yılan gibi kıvrılıp kendini yere öyle bir attı ki babası şok oldu resmen ve bir daha helin düştüğünde bana bağırmaktan vazgeçti.. evde koltuklarımın ahşap kollukları var yüzü bize sırtı yere dönük bir şekilde orda oturuyor kızım düşeceksin dediğimizde inadına sırıtarak kendini geriye sarkıtıyor yüreğimize indiğini görünce nasıl keyifleniyor bir görsen ....almaya kalkınca kıyametleri koparıyor ve tekrar koltuğa tırmanıp oturmaya kalkıyor gel de şimdi "düş de gör" deme :(
zaten yakında evimi japon stilinde döşemeyi düşünüyorum :) no mobilya yes sedir,minder :)))
bebeğinle güzel günler diliyorum canım....

elbette ki değilsiniz, mesela gece sadece 2 saat uyuyan oğluma az önce avazım çıktığı kadar bağırdım, çünkü tükendim.. cinnetin eşiğindeyim sanırım senağlama

Back