Gebeliğe Hazırlık Sizce klomen den mi yoksa gebelik olma ihtimali var mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gzm asmakci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2020
73
21
38
27
Hanımlar merhaba, ben ekim ayında yumurta takibi yaptım doktorumla ve ekimdeki adet tarihim 8.09 du. 5 gün boyunca klomen kullandım. Çatlama tarihim 22 ekimdi ve 2 taraflı olarak 3 yumurta oluştuğunu söylemişti doktorum. Biz o çatlama günlerini değerlendirdik beklemedeydik fakat ben yine hiç bir şey olmamış gibi 8 Kasım da adet gördüm ve şok oldum.Fakat bu ay her ayda düzenli olan adetim olmadı. Şuan 4 gün gecikmiş durumda ve hiçbir adet belirtim yok. Acaba geçen aydan gelen bir şey olup üstüne adet olmuş olma dururumum olabilir mi yaşayan var mıyada 1 ay önce kullandığım klomen yüzünden mi olmuyorum ama geçen ay etkilemez miydi bilmiyorum aklım karışık yardımcı olabilir misiniz

Test yap canım ilacın etkisi bir ay daha sürüyormuş hamile de olabilirsin benim klomenden sonraadet düzenim bi iki ay şaşmıştı

Kızlar merhaba ben pcosum
Bende klomeni 5 gün iki defa günde kullandım
13.günü bugün kontrol vardı iki yumurtan var biti 11 biri 13ml yumurtalarım büyür mü 15-16.güne kadar endişeliyim çok büyümese diye

İnşallah canım cuma gününe kadar bekliyorum artık
Az öncede hafif bir sızı duydum 15 dk kadar sağ kasıkta
Muayne gününe kadar bol su iç muzlu süt ve bal çörek otu tarçın karışımı yap ben böyle yaptığım ay yumurtam 23 mm olmuştu diğeri 19 tutmadı ama doktorum boyutları çok beğendi kahve içiyorsan bırak içme bu arada

Evet içiyorum bırakırım bi 10 gün
Süt içiyorum ceviz falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…