Sizce Kızlık Zarım Zarar Görmüş Müdür?

GzdHsnyn

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2013
2
0
16
İstanbul
Merhabalar, erkek arkadasimla iliskiye girmemizin ardindan tek bir damla bile kan gelmedigini fark ettik. Erkek arkadasimin bana guvenmesinden dolayi esnek zar yapisina sahip olabilecegimi soyledi. Fakat bir kac hafta sonra adet bitişi sonrası tekrar beraberlik yasadik ve adetim bitmesine ragmen yatagimizda birazda olsa kan gördük. Sizce zar mi zarar görmüstür yoksa o gelen kan o ay adetimden kalan son damlalar mıydı? (Kanın rengide normal adet renginden biraz daha acikti)

Merhaba,

Sonuç olarak ilişkiye girmişsin hemde bir kaç defa kızlığının bozulacağını bile bile şimdi bu neyin merakı ben anlamadım ?

Son düzenleme:
''Sizce Kızlık Zarım Zarar Görmüş Müdür?'' bu başlık başlı başına yanlış. ilişkiye girmişsin daha ne zararı görecek. kan herkesten gelmeyebilir.adetinden sonra gelende adet kanıdır. öyle ilkinde gelmedi ikincisinde gelecek bir şey değil zar bildiğim kadarıyla.

ilk ilişkide kanama olmadıysa hymen esnek yapıdadır büyük ihtimalle. bu durum daha sonraki ilişkilerde hiçbir zaman kanamayacağı anlamına gelmez ama hymenin esnekliğine bağlı olarak ilk normal doğumuna kadar yırtılmayabilir.
diğer ilişkideki kan ne kanıydı onu da biz bilemyiz tabii.

cevap yazan herkese saygim var her birinize tesekkur ederim xxDerinxx isimli arkadasim haric :) evet haklisin Lady_Lina tam olarak oyle yaptim. tskler anlayis icin..

ilişkiye giriyorsan ne zarından bahsediyorsun ki ben anlamadım
tam olarak ilişki yaşadık diyorsun ve zarar gördü mü ilişkiye giriyorsan zar mı kalır arkadaşım mantık hatası var burada bence sorman gereken soru nasıl korunman gerektiği

ben bu forma yeni üye oldum, amacım evlilik özellikle de zifafgecesi hakkında bilgi edinmekti fakat sonradan birbirinden başka olaylar, hikayeler, renkler görmek benim gibi pek de sosyal olmayan, hayata karışmayan, ufak meseleleri büyütüp kafasında bi milyon sahne oluşturan bi insan için farklı bi bakış açısı geliştirdi ve üye oldum. Doğru yere mi yazıyorum yanlış yere mi yazıyorum bilmiyorum ama son güncellenen konulardan en alakalı olanı bu diye düşündüm.. Kızlık zarı tam olarak nerede onu bile bilmiyorum fakat genitalbölgede olan kaşıntı yüzünden içim hiç rahat değil. Nasıl söyleyeceğim bilmiyorum ama kaşımadan sonra pembemsi bir kan geldi.Elim kesinlikle içeri girmedi,sizce sebebi kızlık zarıyla alakalı olabilir mi? yoksa sıcak ve nem faktörlerinden tahriş olan bölgeyi kaşımam kanamasına yol açmış olabilirmi? dediğim gibi içeri kesinlikle girmedi. lütfen düşüncelerinizi benimle paylaşın, endişelerim beni delirtiryo.

eğer içeri girmediyse zar zarar görmemiştir o bölgenin tahrişinin ciltte oluşan kanaması sonuçta elimiz bile kaşınsa kaşıyınca kanama olabiliyor takma böyle şeyleri ve bu kaşıntı için bir doktora git büyük ihtimalle mantar var merak etme aalttan muayene etmez bekar olduğun için yasal prosedür böyle sadece şikayetine göre krem verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…