• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Sizce kızıma bu isim nasıl?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

cilekstrawberry

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2009
697
13
623
39
İzmir
Arkadaşlar İsmira ismi size ilk duyunca nasıl bir tepki verdirtiyor? Lütfen yorumlarınızı alabilir miyim?? ismira izmir demek bu arada.. Bekliyorum yorumlarınızı arkadaşlar :26:

çok değişik...güzel bence...ismira...bende izmirde yaşıyorum...kızım olursa koyarım belki...

soyismi de izmirli olduğu için hem yakışan bişi olsun istedik ama karar vermedik henüz sadece fikirdi. Ben yine de yorumlarınızı istiyorum arkadaşlar..

aynen canım katılıyorum sana daha özgün olsun diye saçma sapan isimler koyuyorlar

ismira ismini bende beğenmedim ama anlamı belki güzel olabilir anlamı var mı bu ismin ?

izmirin eski adıymış bilmiyordum öğrenmiş oldum :1::1:
ya bilmiyorum ama bebeğe bir şehir ismi koymak anlamsız geliyor tabi karar senin :34:

İzmir çok özel ve güzel bir şehir olduğu için koymak anlamsız olmaz, ege de koyanlar var sonuçta ismira bir ankara veya diyarbakır gibi bir isim değil :)) sadece kulağa hoş gelip gelmediğinin yorumlarını almak istiyorumi beğenenler kızlarına alabilir :) Bu arada smyrna da izmir demek , ismira da eskiden izmir demekmiş. Zaten İzmir'in birçok ismi var ..

İzmir çok özel ve güzel bir şehir olduğu için koymak anlamsız olmaz, ege de koyanlar var sonuçta ismira bir ankara veya diyarbakır gibi bir isim değil :)) sadece kulağa hoş gelip gelmediğinin yorumlarını almak istiyorumi beğenenler kızlarına alabilir :) Bu arada smyrna da izmir demek , ismira da eskiden izmir demekmiş. Zaten İzmir'in birçok ismi var ..

İzmir İzmirli... İsmira İzmirli... ses rahatsız ediyor şahsen
Smirna İzmirli bile daha iyi sanki
İzmir'e özel bir şeyler düşünseniz şehrin adı yerine?
her ne karar verirseniz adıyla sağlıklı ve çok yaşasın hayırlı uğurlu evlat olsun

İzmir İzmirli... İsmira İzmirli... ses rahatsız ediyor şahsen
Smirna İzmirli bile daha iyi sanki
İzmir'e özel bir şeyler düşünseniz şehrin adı yerine?
her ne karar verirseniz adıyla sağlıklı ve çok yaşasın hayırlı uğurlu evlat olsun

Amin inşallah teşekkürler iyi dilekler için, zaten ismira olacak demedik ama gelen yorumlar ve tepkilere karşı kafamda şekillenecek. İnsan bir isme karar verince sonunda olumsuz bir yorum gelsin istemiyorum çünkü sinir oluyor insan bebek doğmak üzere bunu mu buldunuz veya saçma sapan bir yorum yapılsın istemiyorum . Bizim millet çok meraklı çünkü olumsuzluklara ondan :)

Beğenmedim.

Ayşe koyun Fatma koyun; vallahi farklı olacak, yeni olacak diye çocuklara ucube ucube isimler koyuyorlar ya çok üzücü; zavallı yavrucaklar o isimleri ömür boyu taşımak zorunda.

Ben kızım olursa adını Zehra koyacağım İnşaallah.

Orası öyle tabiki , ama ismin anlamı da çok önemli bence mesela ben lal koymak istemiştim ama lal in sağır dilsiz anlamı varmış ayrıca o yüzden vazgeçtim. Ben klasik bir isim koymak istemiyorum. Ayşe veya Fatma gibi, onlar eskiden kaldı eskilerde yaşamıyoruz sonuçta öyle değil mi. Benim tercihim yeni isim koymak:51:
Ama ismira konusunda kararlı değiliz tabiki sadece tepkileri merak ettim.

ilk duyuşta ben kızama koymazdım bu ismi ama tekrarladıkça hoşuma gitmeye başladı 2,5 yaşındaki kızıma söylettirdim nekadar zorlanacak diye ben anladım söylediğini ama başkası ne dedediğini mümkün değil anlamazdı baya zorlandı önemli olan sana sıcak hoş gelmesi inşallah sağlıklı sıhatli kucağınıza alırsınız güzel kızınızı:9:

canim saglikli bi sekilde bebegini kucagina aldigin günleride görürsün ins ama bende begenmedim :( baska isimler düsünsen derim .isim isi cok zor biliyorum .suan bende hamileyim kizim olursa masal istiyorum kimisi begeniyo kimisi begenmiyo .suda var icine sindiyse eger kimseye bakma koy o ismi ama cok da zor söylenisi falan .allah gönlüne göre versin ins cnm hayirli dogumlar diliyorum sana

Son düzenleme:
arkadaslar yazmıs bende yazayım
İsmira degıl
Simirna dır İzmirin eski ismi
Evet sımırna hosuma gıden bır ısım
Hatta ızmırle uzaktan yakından alakam olmadıgı halde sımırna cok hosuma gıdıyor :1:
Bu bır zevk meselesı
Ama ismirayı ılk sızden duydum
ama anne sızsınız
YAnı patron sensın :) :1:

Arkadaşım bende ismin sedasını pek beğenmedim.Birkaç defa sesli söyledim ama çok hoş gelmedi bana.Yorum yapan arkadaşlara da bir diyeceğim var:Fikrimizi sormak için açılmış bu başlık tabiki ama kırıcı yorumlardan kaçınmak lazım diye düşünüyorum....

Back
X