- Konu Sahibi cilekstrawberry
Arkadaşlar İsmira ismi size ilk duyunca nasıl bir tepki verdirtiyor? Lütfen yorumlarınızı alabilir miyim?? ismira izmir demek bu arada.. Bekliyorum yorumlarınızı arkadaşlar :26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben yeni nesil isimlerini pek sevmiyorum o yüzden beğenmedim bence çok daha güzel isimler var.
aynen canım katılıyorum sana daha özgün olsun diye saçma sapan isimler koyuyorlar
ismira ismini bende beğenmedim ama anlamı belki güzel olabilir anlamı var mı bu ismin ?
izmirin eski adıymış bilmiyordum öğrenmiş oldum![]()
ya bilmiyorum ama bebeğe bir şehir ismi koymak anlamsız geliyor tabi karar senin![]()
ismirayı nerden duydunuz,izmirin eski adı SİMİRNA dır,,,
İzmir çok özel ve güzel bir şehir olduğu için koymak anlamsız olmaz, ege de koyanlar var sonuçta ismira bir ankara veya diyarbakır gibi bir isim değil :)) sadece kulağa hoş gelip gelmediğinin yorumlarını almak istiyorumi beğenenler kızlarına alabilir :) Bu arada smyrna da izmir demek , ismira da eskiden izmir demekmiş. Zaten İzmir'in birçok ismi var ..
İzmir İzmirli... İsmira İzmirli... ses rahatsız ediyor şahsen
Smirna İzmirli bile daha iyi sanki
İzmir'e özel bir şeyler düşünseniz şehrin adı yerine?
her ne karar verirseniz adıyla sağlıklı ve çok yaşasın hayırlı uğurlu evlat olsun