• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce kıza söylemeli miyim ?

Ahsenaydn

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2023
94
10
8
21
Bir arkadaşımın iliskisi var kızla samimi değilim hani aynı irtamdan tanışıyorum sadece merhaba merhaba . Sevgilsinide getirdi bi ara aynı ortamda bulundum hani onlarla çocuğu ordan hatırlıyorum .dün yakın arkadaşlarımdan birinin hesabına bakarken çocuğun kıza yazdığını gördüm hep cinsselik için yazmış arkadaşım engellemiş ama kendisi bi arkadaşıma daha yazmıştı bu çocuk dedi. yani aslında şuanda iliskisi olan kız aldatılıyo kim bilir kimlere yazıyo bizim haddimiz olan bir şey değil kendi farkeder diye düşünüyorum ama 2 yıldır beraberlermiş hani ne biliyim şimdiye kadar fark etmeyen eder mi bilemem o yüzden umarım kendiliğinden biter bu ilişki diye düşünüyorum bu yüzden sordum sizce illaki biter mi? Çünkü kıza üzülüyorum ama elimden bir şey gelmiyo tam olarak ilişkilerini bilmediğim için karışmak istemiyorum aslında içimden direk söylemek geliyo şuanda ama bi yandan sanane diyorum ilişki onların

Sizce bu çocuk bi noktada patlar mı?
Kıza söylemeli miyim ?

Ben olsam söylerdim sanırım. 2 yıl sürdüğüne göre belli ki ciddi Bi ilişki belki de evlenecek ler. Niye başı yansın kızın söylerim sonrası kendi bileceği iş. Zaten çok yakın arkadaş da değil kötü olma gibi Bi derdin de yok söyle geç insanlıkvazfeni yap. 😂

Gayet haddiniz. Kadın kadının arkasında durmazsa can yakıcı sonuçlar yaşanır. Onun iyiliği için yaptığınız sürece söylemeniz gerektiğini düşünüyorum. Kendinizi onun yerine koyun.
Kesinlikle katılıyorum içim rahat değil hani bu yüzden haklısınız ama bu sefer araya girdin diye sen suçlu olursun dedi arkadaşım o yüzden emin olamadım buraya da danışayım dedim ama haklısınız teşekkür ederim cevabınız için

Ben olsam söylerdim sanırım. 2 yıl sürdüğüne göre belli ki ciddi Bi ilişki belki de evlenecek ler. Niye başı yansın kızın söylerim sonrası kendi bileceği iş. Zaten çok yakın arkadaş da değil kötü olma gibi Bi derdin de yok söyle geç insanlıkvazfeni yap. 😂
Ya hepimiz üniversite ögrencisiyiz hani daha okullarımız bitmedi çocuğu bilmiyorum ama kızla aynı yaştayım 2.sınıfız ikimizde bu yüzden evlilik zannetmiyorum tabi iliskilerini bilemem ama daha 20 yaşındayız hani öyle söyliyim .ama bencede söylemeliyim söylicem 🥲 teşekkür ederim cevabınız için

Belki fake bir hesaptan ekran görüntüsü atabilirsin. Bu işleri pek bilmiyorum ama aklıma geldi

Umarım çünkü kıza üzüldüm haklı olarak umarım 🙏
Böyleleri hayatta muhaffak olamazlar
Ahkak anlayışları çürük bozuk adi insanlar
Orda burda birde anlatırlar çok büyük matah gibi
Günün sonunda ne mi olur
Hayatlarının kocaman bir 0 olduğunu anlarlar

Merak etme çekirge 1 2 sıçrar ondan sonra sen anladın
Hiç keyfini bozma
valla hiç öyle olmuyor
b.k var gibi ortamda, sanal ortamda ne kadar dişi varsa hepsine yazan yürüyen erkeklerin çoğunun bir de uzun süreli ilişkisi oluyor. ve hatta evleniyor da.
salak mıdır bu kızlar salak numarası mı yaparlar bilmiyorum ama varlar yani

böyle bildiğim bi sürü tip var ki 2 sene önce kardeşime yazmıştır sonra bana yazmıştır (ya tutarsa!)
hatta bu arada evlenmiştir etmiştir
ya sen evlenmemiş miydin dersin he eveet içeride yatıyor hatun derler...
ki ben senelerdir sosyal medya kullanmıyorum, yeni nesil artık telefonu elinden düşürmüyor hiç düşünemiyorum kaç kıza yazıyorlar günde...

Ya hepimiz üniversite ögrencisiyiz hani daha okullarımız bitmedi çocuğu bilmiyorum ama kızla aynı yaştayım 2.sınıfız ikimizde bu yüzden evlilik zannetmiyorum tabi iliskilerini bilemem ama daha 20 yaşındayız hani öyle söyliyim .ama bencede söylemeliyim söylicem 🥲 teşekkür ederim cevabınız için
Belli olmaz ünide başlayıp evlenen çok insan var. Ama farketmez evlenmeseler de sonuçta ilişki var aptal yerine konmasın bence de söyle gerisini kendi bilir. 😊

Fake bir hesaptan yazışmaları atın koza görsün.
Aklımıza geldi ama ya arakdaşım yaptı şu yaptı bu yaptı falan der kızı yola getirir yone diyorum hani bu karakterde birinden her türlü yalanı dolanı beklerim yada kızın hesabı bunda varsa kızdan önce görürse siler falan da diyorum bu yüzden kıza bi şekilde söylicem bakalım

Aklıma gelmedi değil aslında ama sanırım direk söyliycem 😐
Fake hesap çocuk kandırabilir kızı bizi ayırmak isteyen biri oyun kurmuş falan diye. Geç yüzüne söyle bence. Üzülmeni istemem ama daha sonra çok daha fazla üzülmeme için söylemek istedim böyle böyle Bi duruma şahit oldum karar senin diye.

Fake hesap çocuk kandırabilir kızı bizi ayırmak isteyen biri oyun kurmuş falan diye. Geç yüzüne söyle bence. Üzülmeni istemem ama daha sonra çok daha fazla üzülmeme için söylemek istedim böyle böyle Bi duruma şahit oldum karar senin diye.
Evet bu yüzden bende yüzüne söylemeye karar verdim hani sizin dediğiniz gibi

valla hiç öyle olmuyor
b.k var gibi ortamda, sanal ortamda ne kadar dişi varsa hepsine yazan yürüyen erkeklerin çoğunun bir de uzun süreli ilişkisi oluyor. ve hatta evleniyor da.
salak mıdır bu kızlar salak numarası mı yaparlar bilmiyorum ama varlar yani

böyle bildiğim bi sürü tip var ki 2 sene önce kardeşime yazmıştır sonra bana yazmıştır (ya tutarsa!)
hatta bu arada evlenmiştir etmiştir
ya sen evlenmemiş miydin dersin he eveet içeride yatıyor hatun derler...
ki ben senelerdir sosyal medya kullanmıyorum, yeni nesil artık telefonu elinden düşürmüyor hiç düşünemiyorum kaç kıza yazıyorlar günde...
42 yaşındayım kuzum çok tanıdım 3 kuruş etmeyen kişiliksizleri
Ya tövbe ettiler yada helak oldular
Sen bakma 3 5 günlük hecanlarının verdiği cesarete birşey olmuyor deme
Bu davranış biçimi onların kişilikleri oluyor üzerlerine yapışıyor
Her konuda böyle kişiliksiz oluyorlar

Lisede tanışıp evlenen bir sürü kişi var.kişisel bir mevzu o.

Back