Benim içime ilk doğan erkekti ve erkek çıktı. Genellikle anne hissediyor içine doğuyo gerçekten. Herkesin kız demesine rağmen biliyormuş gibi hep erkek dedim emindim resmenErkek hissediyorum daha önce doğum yapmış herkes erkek dedi , bekar arkadaşlarım kız diyor kızım olsun istediğinden ama bnde erkek diye düşünüyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sizce kız mı erkek mi?
- Konu Sahibi mi1002
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- cinsiyet belirleme cinsiyet tahmini hamilelik 2021
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bende öyle dedm dedm durdum 2 gün önce doktorm erkek dedi 2 3 haftaya iyice netleşir ama yüksek ihtimalle dedi vallaBenim içime ilk doğan erkekti ve erkek çıktı. Genellikle anne hissediyor içine doğuyo gerçekten. Herkesin kız demesine rağmen biliyormuş gibi hep erkek dedim emindim resmen
Benimki ilk başta göstermedi 19+5 ken gösterdi ilk başta göstermediği için kızlar genellikle sonradan gösterir diye herkes kız demişti ama ben resmen emindim İnşaAllah Rabbim gönlünüze göre verir. Sizinki kaç haftalıkBende öyle dedm dedm durdum 2 gün önce doktorm erkek dedi 2 3 haftaya iyice netleşir ama yüksek ihtimalle dedi valla
14 haftalık şuan bakalım bende doktor demeden emindim resmenBenimki ilk başta göstermedi 19+5 ken gösterdi ilk başta göstermediği için kızlar genellikle sonradan gösterir diye herkes kız demişti ama ben resmen emindim İnşaAllah Rabbim gönlünüze göre verir. Sizinki kaç haftalık
- 20 Haziran 2012
- 659
- 561
- 303
Bariz erkek olduğu görünmüş nubu dikey bayağı :)) hayırlı olsunBende yorum isteywbilir miyim sizce kız mı erkek mi
Allah gönlüne göre versin İnşaAllah14 haftalık şuan bakalım bende doktor demeden emindim resmen
Banada yorum yapabilirmisiniz kız mı erkek miBariz erkek olduğu görünmüş nubu dikey bayağı :)) hayırlı olsun
Eklentiler
Kız gibi geldi banaBanada yorum yapabilirmisiniz kız mı erkek mi
Tşk ederim buda bugün ki Utrason resmiKız gibi geldi bana
Eklentiler
- 16 Nisan 2022
- 139
- 32
- 28
- 26
İlk ultrason resmine göre cinsiyet tahmini yapabilirim varsa at Bi bakiyimMerhabalar… görseldeki ultrason resimleri 12+5 olan ama bebek göstermedi fazla hareket etmediği için doktorum cinsiyetini göremedi. Şuan 16+3’üz haftaya randevum var ama ben meraktan çatlıyorum. Bazıları göğüs ucunun kararmasından,bazıları basenlerden ve karnın sivri olup yaygın olmasından yada kese şeklinden vs. anlıyorlar ( yorum yapıyolar). O kadar bekledim tabikide bir hafta daha beklerim ama çevremdekiler o kadar değişik yorum yapıyolar ki cidden benimde merakım artıyor artık…Aranızda yorum yapabilen varsa yapabilir mi?? Sizce cinsiyeti nedir? bu arada Rabbim isteyen herkese en sağlıklısından ve hayırlısından evlat nasip etsin Şimdiden teşekkürler.
- 13 Ekim 2020
- 417
- 546
- 53
Kesesi arı gibiyse erkek , muz gibiyse kız diyolar yani ben hamileyken yakınımdakiler hep öyle diyordu yengenizin ilk hissiyatı neyse o bence annenin içine doğuyor Sağlıkla gelsin İnşaAllahMerhaba benim yengem hamile şuanda cinsiyet tahmini yapar mısınız ultrason resmine göre
- 13 Şubat 2022
- 295
- 201
- 18
- 24
Merhaba banada tahmin yaparmısınızİlk ultrason resmine göre cinsiyet tahmini yapabilirim varsa at Bi bakiyim