Merhabalar sevgili KK üyeleri..
Benim yaklaşık 15 yıl olacak bir dostum var(dı). Bu dos dediğim kişi ile gece gündüz birlikte idik. Bir sürü tatillere vs vs gittik. Kendisi inanılmaz derece evlenmek isteyen ama bir türlü kimseyi beğenip evlenemeyen birisi.
Yani herkeste kusur bulan ama kendinin kusurlarını yok sayan ve en önemlisi sürekli mutsuz ve sorunlu... Konumuza gelecek olursak , geçen hafta bir geziye gittik . Orada sürekli olarak benim sevgilimi kötülemeye , iyi düşün bir daha boşanırsan ailen bu kez kabul etmez vs vs demeye başladı. E böyle olunca da bende doğal olarak tepki verdim. Sürekli olarak e senin 2. evliliğn olacak ya sen düğün yapmasan da olur nişan yapmasan da diyip duruyor. En tarzım olmayan ve kendinin asla tercih etmeyeceği şeyleri bana layık görüyor. En son bana geçe gün tripliydi. Ne oldu dedim. Bana dediği şey aynen şu 'Kajmery sen sevgilinle kavga ediyorsun ya mesela bana bunu anlatmıyorsun '
Bende zaten kavga etmiyoruz da etsek bile bundan sanane ki dedim. Yok bilmem neymiş kankalar birbirine her şeyi anlatırmış. Saçmalığa bakar mısınız?
Bende bunun üzerine onunla arkadaşlığımı bitrmeye karar verdim. Gerçekten sürekli olumsuz oluşunu, herkese yukarıdan bakmasını , olmayan maddi durumu ile sürekli caka satmasından sıkıldım. Her ortamda sürekli durup durup benim babamında şunu var bunu var demesini.. Daha neler neler.. Sizce ben haksız mıyım?
Bu saaten sonra onu kesinlikle aramayı düşünmüyorum bu arada..