Sizce kesin hamile miyim?

mihrima_28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
52
1
36
Giresun
1 yılı aşkın süredir evliyim ama henüz hiç hamile kalmamıştım. bu ay adetimin üzerinden 20 gün geçmişti ben de eczaneden gebelik testi aldım ve ilk defa sonuç: çift çizgi. ardından bugün hastanede idrar testi yaptırdım sonuç: müsbet+ yani pozitif.. haftasonu olduğu için kan testi yapmadılar,pazartesi yine gideceğim ama aklımda şöyle bir soru var:önceden adet düzensizliğim vardı,doktorum bana progestan vermişti,şimdi sonuç pozitif çıktı. yani bu ilacın gebelik testi sonucu üzerinde etkisi olabilir mi,yoksa kesin hamile miyim? pazartesiye kadar beklemek istemiyorum, doktorum da hamile olduğumu ama pazartesi kan tahlili sonucu yaptırıp kesin sonucu o zaman öğrenebileceğimi söyledi,lütfen fikirlerinizi yazar mısınız? kafam çok karıştı,acil doktoru olduğu için kafamda soru işareti kaldı?

bence hamilemisin arkadaşım hayırlısı olur inş bende 3 gün adet geçmesi ile testde pozitif çıktı doktor ultrasyondan baktı keseyi gördü ama benimki 7 haftalıkken kalbi durdu kurtaş oldum inş seninki iyi olur arkadaşım tebrikler

Herşey çok güzel de 20 gün nasıııl dayandın banada öğretsene:) Bence Hamilesin canım Allah kucağına almayı nasib etsin inş. Genelde negatifse hatalı oluyo idrar testi. Benimde adetim 3 gün gecikti ama inatla pzts yi bekliyorum kan testi yaptırcam. eczacılardan utanıyorum artık idrar testi almaya:) Hadi 2 gün sabredeli birlikte:)

bencede büyük ihtimal hamilesin.sonuçta farklı iki test yapmışsın ve 2side pozitif.inşallah kandada istediğin sonucu alır,hayırlısıyla bebişini öğrenirsin.darısıda bizim gibi bekleyenlerin başına.Allahım bizede o duyguyu hayırlısıyla yaşamayı nasip etsin.amin

Resmen hatta %100 hamilesin o testler gebelik yoksa kesinlikle cift cizgi cıkartmıyor :)
gercekten 20 gun iyi dayanmıssın ben adet gunu test yaptım buay dayanamadım allahıma sukurler olsun hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.................

hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnnnnnn :)))) bebeğini sağlıkla al kucağına inşallah tatlım.. bende son 10 günün içindeyim ve meraktayım :))

Allahım isteyen herkese tattırsın bu duyguyu insallahhhhhh:)
ama ben sat a gore 7. Haftaya girdim ama dun doktor ultrasonda 4 hafta dedi cokkarısıgım(

Allahım isteyen herkese tattırsın bu duyguyu insallahhhhhh:)
ama ben sat a gore 7. Haftaya girdim ama dun doktor ultrasonda 4 hafta dedi cokkarısıgım(

canım sata göre düşünüp moralini bozma geç döllenme olmuştur benmde sata göre 7 haftalık ama ultrasonda 5 hafta çıktı ultrson doğru çıkıo tadını çıkar bu durumun

canım sata göre düşünüp moralini bozma geç döllenme olmuştur benmde sata göre 7 haftalık ama ultrasonda 5 hafta çıktı ultrson doğru çıkıo tadını çıkar bu durumun

gec döllenme olasılıgı yok cunku doktor kontrolundeydim işte bu yuzden endiseliyim
:2:

adet düzensizliğim olduğu için beklemeyi tercih ettim,progestan kullandım adetim düzelsin diye ama kahverengi lekeler gelmeye başladı korkuyorum,daha önce de böyle lekeler gelmişti,adet olmuştum. yine bebeğimin olmaması beni çok korkutuyor. özel hastaneye gideceğim ama ilçede yok,inşallah Allah hepimiza sağlıklı,hayırlı bebişler nasip eder. teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. inşallah bebişimiz olur.

büyük ihtimalle hamilesiniz ama içiniz rahat etsin istiyorsanız özel hastaneler 24 saat kandan bakıyorlar özel hastanelere veya polikliniklere gidebilirsin

kesinlikle hamilesin cnm.adet düzenleyici ilaçların gebelik hormonu üzerine hiçbir etkisi yoktur.çift çizgi ise asla yanılma olmazTEBRİKLER HAMİLESİN

hamileymişim,cumartesi günü özel hastaneye giderek kan tahlili de yaptırdım ve sonuç pozitifti. doktorum progesteron değerinin düşük olduğunu bebişimin düşebileceğini söyledi ve hastaneye yatırdı. birçok serum ve ilça verdiler ama ne yazık ki düşük yaptım. ilk hamileliğimdi ve düşürdüm bebişimi. moralim çok bozuk,sürekli ağlıyorum. şimdi evdeyim,ilaç kullanıyorum. hamilelik testimi çok geç yaptırdım,beklemiyordum açıkçası çünkü 1 yıldır korunmamamıza rağmen gebe kalmamıştım,adet düzensizliğim vardı ama keşke zamanında test yapsaydım. hastanede kan uyuşmazlığı aşısı da oldum. düşük yaptıkta sonra ne yapılacağını da bilmiyorum. içlerim çok acıyor,sürekli parçalar ve kan geliyor. büyük parçalar ilk gün düştü ama 3.gün bugün hala acıyor canım. umarım benim yaşadıklarımı yaşamazsınız.Allah sağlıklı bebişler nasip etsin tüm isteyenlere.

geçmiş olsun mihrima,
çok üzüldüm. Allah kolaylık ve sabır versin. İçini ferah tutmaya çalış. Karnında büyütüp, hareketlerini hissedip düşürenler de var. Kuzenimin meleği doğardoğmaz hayatını kaybetti. Şükret; bebeğinin doğacağı günü saati bellidir, o günü sabırla bekle. İlk gebeliğin. Eminim yaşın da gençtir. İnşallah biran önce yine hamile kalırsın. Ama önce senin sağlıklı olman gerekir. Kanamaların çok normal, rahim tekrar eski haline dönüyor. Ona kafanı takma. Bebeğini kaybetmek çok acı veriyordur kesin. Ama bu acıyla yaşamaya çalışmamalısın. Kendini toplamaya çalış ki bir sonraki için güçlü olasın.

canımm çok üzüldüm umarım 2. gebeliğini en kısa zamnda sorunsuz bir şekilde yaşarsınn öptüm kocamn seni sıkma canını :*

Benim adetim 2 gun gecti bugun test yaptım pozitif cıktı fakat dizllerimde belimde kasıklarımda agrı var sanki adet olcakmısm gibi u noralmi testte bi yanlıslık olabili arkadaslar yardımcı olurmusunuz

Benim adetim 2 gun gecti bugun test yaptım pozitif cıktı fakat dizllerimde belimde kasıklarımda agrı var sanki adet olcakmısm gibi u noralmi testte bi yanlıslık olabili arkadaslar yardımcı olurmusunuz

bence hamilesin,ağrıların çok normal....benim yaptığım hatayı yapma çünkü geç kalabilirsin. ben de çok bekledim ve bebeğimi düşürdüm. hemen kadın doğum uzmanına git ve kan testi yaptır,sana gerekli açıklamayı doktorun yapar. kendine çok dikkat et,hayırlı olsun umarım sağlıklı bir bebişin olur.

çok teşekkür ederim canım,evet Allah daha kötü durumlardan korusun hepimizi,ilk 8 haftaki düşükler anne için iyiymiş bile,araştırdım acım biraz hafifledi açıkçası ama yine de çok üzülüyorum. şimdi karnımın içindeki acılarla uğraşıyorum,kontrole gideceğim parça kaldı mı diye,ilgine çok teşekkür ederim giovinetta :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…