• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce kan testi vermeli miyim ?

Test bozuk çıkmış gibi canım bence başka bir test ile ilk idrarla sabah dene
Erken test yapmıştım, normal test mi almalıyım yoksa tekrar erken mi ? Daha öncesinde hiç bu şekilde görmemiştim geçen hafta yaptığımda bembeyazdı hiç çizgi yoktu.

Erken test yapmıştım, normal test mi almalıyım yoksa tekrar erken mi ? Daha öncesinde hiç bu şekilde görmemiştim geçen hafta yaptığımda bembeyazdı hiç çizgi yoktu.
Regliniz geçtimi erken gebelik testi alabilirsin yada laboquıckin kaset testini

2 test daha yaptım şuanda onlar negatif. Sabah yapsam değişik sonuç verir mi ?
kızlar testin böyle 3 gün var avox test ile yaptım iki üç dk da böyle oldu daha önce başka bir marka beni yanıltmıştı avox da yapar mı

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    71,1 KB · Görüntüleme: 52
kızlar testin böyle 3 gün var avox test ile yaptım iki üç dk da böyle oldu daha önce başka bir marka beni yanıltmıştı avox da yapar mı
Avox yalancı pozitif çıkarmıyor bir kaç dakika içinde çıktıysa gebelikten suphelenebilirsiniz. Benim reglime yedi gün var bu ay şüphelerim ve belirtilerim de var bugün avox marka yaptım kuruma çizgisi bile çıkmadı.. inşallah siz gebesinizdir

Avox yalancı pozitif çıkarmıyor bir kaç dakika içinde çıktıysa gebelikten suphelenebilirsiniz. Benim reglime yedi gün var bu ay şüphelerim ve belirtilerim de var bugün avox marka yaptım kuruma çizgisi bile çıkmadı.. inşallah siz gebesinizdir
İnşallah canım daha önce başka bir markaydı böyle bir şey yaşadım ve hayal kırıklığıydı o günden beri Avox la yapıyorum ama tabi emin olamıyorum

Ben de awox ile bu şekilde öğrendim kplay kolay yanıltmaz hayırlısı olsun inşallah ✨

Eklentiler

• 27803.webp
    27803.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 35
Back
X