• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce inanmalı mıyım?

Aden02

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2021
404
85
33
26
İyi geceler hanımlar, hatırlayanlar olur mu bilmem ama bi kaç gün önce eşimin bana defalarca vurduğunu... Vs dile getirmiştim. Ama dun benle konuşmak istedi ve pişman olduğunu , ona öfke konusunda yardimci olmami istedi. Bu karakterinden çok utandığını, arkadaşlarının da onu ses yukseltme konusunda felan uyardığını soyledi. Arkadaşları arasinda da bazen istemsizce yukseltiyormus ve onu uyariyorlamis. Cok mahcup oluyormuş . sizce inanayimmi, guveneyimmi? Cok arada kaldım. Lutfen bana fikir verin..

İyi geceler hanımlar, hatırlayanlar olur mu bilmem ama bi kaç gün önce eşimin bana defalarca vurduğunu... Vs dile getirmiştim. Ama dun benle konuşmak istedi ve pişman olduğunu , ona öfke konusunda yardimci olmami istedi. Bu karakterinden çok utandığını, arkadaşlarının da onu ses yukseltme konusunda felan uyardığını soyledi. Arkadaşları arasinda da bazen istemsizce yukseltiyormus ve onu uyariyorlamis. Cok mahcup oluyormuş . sizce inanayimmi, guveneyimmi? Cok arada kaldım. Lutfen bana fikir verin..
Yalan. Bu tür insanlar dışarıya gıkını çıkaramaz, böyle böyle insan kalmaz etraflarında. Zehirleri anca ailelerine, onlar kapıyı çekip gidemez çünkü öyle kolay kolay.

Lütfen inanmayın asla değişmezler bir kadın cinayeti daha görmeyelim böyle sefil iradesiz erkekler yüzünden

İnanma diyeceğiz sarılarak uyuyacaksiniz .o yüzden bizi yormayin

Aynılarını yaşadım ve boşanma aşamasındayim.suan görünce yaşasın g ldi asla asla inanma kardeşim insan değişmez bunlar hiç değişmez iki gün iyi olur sonra yine aynı kimse için hayatını harcama

İnan ya da inanma diyemem.
Ama öfke problemi, agresiflik gibi durumlar oldukça yaygın ve kişi istediği sürece tedaviyle terapiyle de kontrol altına alınabilir. Gerçekten terapi alacaksa, tedavi olacaksa niye bir şans daha verilmesin.
Gerisi size kalmış..

Birinin size yaptığı ilk yanlış onun suçudur ,aynı kişi aynı yanlışı size karşı ikinciye yapmışsa bu sizin suçunuzdur.
Önceki konularınıza da baktım .Sizin yediğiniz dayak ne bir ne de iki . Artık dayak yemek sizin suçunuz .

İnanma. Huylu huyundan vazgeçmez. Bir kadina el kaldıran yine kaldırır. Deneyimlemiş ve bu konuda çok acılar cekmis biri olarak yazayim dedim.

Eger yardım edecekseniz gitsin uzman psikiyatrist/psikolog dan yardım alsın.siz kum torbası değilsiniz

Günaydın hanımlar nereden başlayacağımı bilmiyorum, ve lütfen beni elestirmeyin..1 buçuk yıllık evliyim eşimle severek evlenmistik ama çok sık görüşme fırsatım olmamıştı. Evlendikten sonra hiç bilmediğim Huylari çıktı ortaya evlilgiimizin ilk günlerinden bana git diyordu boşan diyordu. Ben kalkıp gidecekken de engel oluyordu. Bana son ses bağırırdi, üstüme üstüme yürürdu. Ben o zamanlar tartışmalarda tek uzak hissederdim sonra yine eskisi gibi severdim onu. Sonrasında hamile kaldım ve hamile iken de bana vurdu defalarca bıçak getirdi odaya kendimi yada seni öldururm diye. Her tartismada git dedi. En ufak şeyde küstü,. Ve ben onu defalarca uyardim bana böyle davranma sen bana böyle davrandikca sende soguyorum diye. Ama yine aynen devam etti. Hamilelikte doğumuma yakin onun p...o izlediğini yakaladim inkar etti. Hamilelikte herkes özel hisseder bAna 1 kez olsun özel olduğumu hissetmedim. Hamile iken bana 2 kez vurdu, Dogundan sonra lohusalikta bile doğru düzgün yanımda olmadı. Şu sıralar onu sevmeye çalışıyorum aramıza sıcaklık girsin diye bebegmizi için çabalıyorum ama olmuyor onu sevemiyorum ona bakınca bomboş hissediyorum. Dün bana söz vermişti akşam senle çıkacağız sal almaya diye sana ama babasına gitmişti üstelik bana sözu vardı, geldi eve sordum nedenböyle yaptın diye. Hiçbir şey demedi galiba o da benden sogumus artık. BoşanmaK istiyorum ama ne gidecek bi ailem var, gidersem bana tekrar dön Derler, ne bi mesleğim var ayakta durabilecegim. Üstelik psikobatin teki evladimi alır benden. Ne olur beni elestrm3yin hickimseye anlatamadim bunları ilk kez size anlatiyorum artık doldum.. Ne yapabilirim lütfen bana yardımcı olun. Bebegim 4 aylık. Yasadiklarim hayatıma çok yansıyor hiçbir şeyden zevk almamaya başladım. Ben hayat dolu biriydim. Bebeğim ilgiye ihtiyacı var o mutlu olsun diye guldurmeye çalışıyorum ama çok zorlanıyorum mutlu değilim çok yoruldum..

Bacim sen boyle bir adami hala sevmeye calisiyormussun ya biz ne desek bos. mutluluklar dilerim.
Araniza sicaklik girmesi icin cabalamaya devam et, sicaklik onemli. Mazallah adam senden sogursa kimi dovecek.

Back
X