• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce,imdi bu iyi bir e mi.?

emolitta33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2009
15
0
86
Adana
herkese merhabalar.özetle geçmeye çalışıcam arkadaşlar şimdik hemen eşimden bahsedeyim :eşim düzenli çocuguna çok düşkün ev işlerine genelde yardımcı olan evinde yenilikleri seven hiçbişeklde gücü yettigince evi erzaksız bırakmayan biri buraya kadar tamam.dırdırcı diil kavga etmez hiçbişeyime kolay kolay karışmaz ne internetime ne gittime vs merak etmez günde bir kere arar evi gelirken bişe lazımmı die oda bu yani.gel gelelim ne sarılarak uyumayı sever ne bgüne kadar seni seviyorum cümlesini duyabildim sözü geçtim not yazdım cevabı bi şekilde gelir die olmadı msj la dile geitrdim olmadı şöle gerile gerile yürüdügüm bi günümü hatırlamıorum dışarda iki yabancı gibi yürürüz restorantta falan isek konuşmaz ben konuşmadıkça dışarda ço ksosyal ama ne bilim yaa ne ii geceler der ne de sen nie hala ayaktasın yerin benim yanım yatsana napıosun nette demez gecenin körü kalkar pc ye geçerimki neyin var desin die ama hiiiçççç :( bazan bi kocam oldugunu unutuorum evliligi benimseyemedim ya 2,5 senelk evliyiz 1 yaşında kızımzı var ailesi yüzünden ço ksorunlar yaşadık halada yaşıoruz daha dogrusu yaşıyorum iyi bir ev kadını oldugumun farknda titiz temiz nazik dogal güzel bakımlı hanfendi biri oldugumu düşünüyorum ve çevremde he p böle düşünür e ilgiii birinin kanatlarında altında oldugunu hiisetmek kıskanılmak sahiplenilmek hangi kadın istemez dimi bunu dile getirdigim her an neyin eksik sorusuyla karşı karşıya kalıyorum bu ne şimdi ya :(karın tokluguna evlenmedimmii benn hiçbişeyi uzun uzun konuşamıorum ona tersse kesitirip atar manevi ihtiyaçlarım umrunda diil dile gitrmeme ragmen düzelmio ya sizce herşey normal mi ya garip gelen çkok şey var ama ne yani bundan sonraki evliligim bölemi geçicek düzeltmek için bir çok yol deniyorum ama sonuçsuz kalıoo ben ekmiyim bu konuda ya.senağlamaiyi bir ev erkegi bumudur ya :1no2:ne dersiniz :(kendimden kötüleri düşününce alkolü yok gece hayat ıyok vsvs de e bölede olmazki biz kadınlar her vazifeyi yerine getirmemeiz gerekirken ona düşen sadece bu bi kaç şeymiCADIARZUofff ya azıcık annatın bakam yaaa yanlızmıyım bu konudaa:Saruboceq:

nasıl ıyı anlıyorum senı varya...bende aynısıyla yasıyorum..asabım cok bozuk...değişmezler can değişmezler..ömür törpüsü bunlar

babam da böyledir duygusal yönünü asla göstermez annem neler yaptı yıllarca ama değişen birşey olmadı malesef .dile getiremesede bizi sevdiğini önemsediğini biliyoruz artık böyle kabul ettik napalım

ah canım ya..herkesin derdi başka işte.benim ki tam tersine herşeyime karışır,çok kıskançtır.şu ara annemlerdeyim de ondan nete girebiliorum bu saatlerde.yoksa mümkün değill.ama diğer mevzulara gelince;burada günlerdir okuduğum sorunların başında eşlerin ilgisizliği geliyor ve o kadar çok kadın bunu yaşıyor ki.:delphin: biz kadınlar erkeklerden daha paylaşımcıyız,her şeyi konuşlaım,anlatalım,dinleyelim istiyoruz.ama erkeklerin geneli-istisnalar hariç tabi-öyle değil:1no2:anlattıklarından bana tuhaf gelen senin ne yaptığın ne ettiğinle ilgilenmemesi oldu.bu da insanı rahatsız eder haklısın.ama iyi taraflarını düşün.dediğin gibi alkol,çapkınlık v.s gibi huyları yok.ne kadınlar var ki bunları duyunca sana çok şanslı olarak bakacakları sorunlar yaşıyorlar.sorgusuz sualsiz de kabullen demiyorum ama konuşmayı dene yine.çok sakin,yumuşak bir dille anlat bakalım belki faydası olur.inşallah aşarsınız sorunlarınızı:Saruboceq:Allah yardımcın olsuna.s.

Yapısı böyledir belki de.Bazı erkekler böyle tembel oluyorlar.Evet ben bu tür erkeklere tembel diyorum ,evliliğine tembel.Bunun da kişinin olaylara çok kafa yormayı sevmemesinden kaynaklandığını düşünürüm hep.
Benim sülalemde sizin kocanızın türünden erkek çok var.

valla canım çok haklısın ama yani uzun lafın kısası biz kadınlar doyumsuzuz biraz benim eşimde kıskançtır gittiğime geldiğime karışır bende hep derim ki neden benim rahat bi eşim yokk bu iş böyledir kuzum şimdi seninle ilgilense bu seferde sıkılcan emin ol
KAFANA FAZLA TAKMA onu o şekilde kabul etsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

ilgisizliğe hiç tahammül edemem....1-2 gün ilgi göstermese, sarılıp öpmese ,seni seviyorum demese,zoruma gider çok üzülürüm..

bence bu adamın tarzı bu..
sorumluluklarını fazlasıyla yerine getirdiğini düşünüyor..
ruh yok ruh..

canım herkezin kendi bir yapısı var değişir mi bilmem
kısa süreli olur değişimler
bence sen beklentini azalt
ve çok zor ama bu halienle mutlu olmaya bak
onu değiştiremzsin ama kendini değiştirebilirsin canım
aynı durum bende de var içime atıp susuyorum
bazen patliyorum
işte bu hayat böyle gececek galiba

Çok karıştılarmıda ,bu sefer bunalıyoruz.Nasıl kadınlarız biz?.....................................

Karismakla alakasi yok bunun hayatim...

Bir erkek karisina sahiplenme duygusunu vermesi lazim....Basindayim....Seninleyim diye hissetirmesi gerek....öyle olmadigi sürece o kadin o erkegi adam yerine koymaz...:delphin:

Insan olarak degil...yanlis anlasilmasin..erkek olarak yani...:kahve:

Biz Kadinlar yanimizdaki erkegin bizimle ilgili alakali sefkatli yeri geldimi maco yeri geldimi anlayisli olmasini isteriz...hepsinden azicikda olsa yeter bizim icin...
Ve en önemlisi bize kadin olmamizi hisettirmesidir....

Bunlar yoksa o evlilikden hayir gelmez diye düsünyorum...Eger arkadasimzin esi caba gösterise ammennah lakin göstermezse sonu belli gibi...:kahve:

Evlilik sadece karsi tarafin maddi olarak tatmin etmek degildir manevi acidandan doyurmak gerek...:kahve:

eşiniz görev adamı anladığım kadarıyla...
fazlasını yapmak içinden gelmiyor demek ki...
değişmez yapısı bu...
benim fikrim adam iyi diye evlilik yürümez ama eşinizle yürüyüp yürümeyeceğine siz karar verirsiniz.

bir erkek çok iyi bir baba olabilir, çok iyi bir arkadaş olabilir hatta çok iyi bir insan olabilir; ama bütün bunlara rağmen iyi bi koca olamayabilir..

eş maddi olarak doyurmanın yanında manevi olarak da doyurmalı..
eve erzak getirmek, çocuğuyla ilgelenmek, ev işlerine yardımcı olmak bu manevi doygunluğu getirmez..

her kadın kocasının elini tutup sokaklarda gezmek, sevgisinden emin olsa bile bunu ağzından duymak, bazı yönlerinin methedildiğini duymak, ev arkadaşı gibi değil de karısı-kadını gibi hissetmek ister..

bunlar olmadığında herhangi bir ev arkadaşlığından ne farkı kalır evliliğin..
bence bir ömür böyle idare etmek çok zor..
belki değişir eşiniz, ama değişmezse de zor sizin için..

Bencede erkekleri çıldırtan birazda bizleriz galiba.Rahatlıkmı istiyoz?yoksa karışmalarınımı?..........

Niye canım erkekler hep uç noktada olmak zorundalar mı?Bunun ortasıdır normal olan bence.Yapı meselesidir değişmez diyorum ama evliliğine tembel olan insanların eşleri çok zorlanıyorlar,çevremdeki insanlardan biliyorum.Ve çocuklarına da aynı oluyorlar malesef.Etliye sütlüye karışmamak da abartı oluyor bence.

Evini ihmal etmeyen erkekten korkmayın. Sizi sevgi sözcüklerine boğup arkanızdan sizi aldatan erkeklerde çoktur piyasada.
Bence eşinizin kıymetini bilin.

Biraz polyannacılık oynayalım şimdi; kumarı yok , aldatması yok, içkisi yok, evine bağlı ,çocuğuna düşkün, evine bakan ,düzenli biri...
Bunlar cepte ... Ama eşini mutlu etmeye yetmiyor değil mi:1no2:
Yetmemek değil de aslında eksik kalan bir şeyler var ... Eşinin ruhuna hitap etmemek...
Hem çok küçük görünen hem de aksi gibi çok önemli bir şey bu...
ıyi bir babadır , iyi bir aile reisidir, iyi bir vatandaştır ama... ıyi bir eş değildir...
Eşinin ruhuna hitap etmediği için iyi bir eş değil , özünde de ilgi alaka vs yoksa değişmesi zor ama yine de pes etmeyin...

Son düzenleme:
Back