- Konu Sahibi emolitta33
herkese merhabalar.özetle geçmeye çalışıcam arkadaşlar şimdik hemen eşimden bahsedeyim :eşim düzenli çocuguna çok düşkün ev işlerine genelde yardımcı olan evinde yenilikleri seven hiçbişeklde gücü yettigince evi erzaksız bırakmayan biri buraya kadar tamam.dırdırcı diil kavga etmez hiçbişeyime kolay kolay karışmaz ne internetime ne gittime vs merak etmez günde bir kere arar evi gelirken bişe lazımmı die oda bu yani.gel gelelim ne sarılarak uyumayı sever ne bgüne kadar seni seviyorum cümlesini duyabildim sözü geçtim not yazdım cevabı bi şekilde gelir die olmadı msj la dile geitrdim olmadı şöle gerile gerile yürüdügüm bi günümü hatırlamıorum dışarda iki yabancı gibi yürürüz restorantta falan isek konuşmaz ben konuşmadıkça dışarda ço ksosyal ama ne bilim yaa ne ii geceler der ne de sen nie hala ayaktasın yerin benim yanım yatsana napıosun nette demez gecenin körü kalkar pc ye geçerimki neyin var desin die ama hiiiçççç bazan bi kocam oldugunu unutuorum evliligi benimseyemedim ya 2,5 senelk evliyiz 1 yaşında kızımzı var ailesi yüzünden ço ksorunlar yaşadık halada yaşıoruz daha dogrusu yaşıyorum iyi bir ev kadını oldugumun farknda titiz temiz nazik dogal güzel bakımlı hanfendi biri oldugumu düşünüyorum ve çevremde he p böle düşünür e ilgiii birinin kanatlarında altında oldugunu hiisetmek kıskanılmak sahiplenilmek hangi kadın istemez dimi bunu dile getirdigim her an neyin eksik sorusuyla karşı karşıya kalıyorum bu ne şimdi ya karın tokluguna evlenmedimmii benn hiçbişeyi uzun uzun konuşamıorum ona tersse kesitirip atar manevi ihtiyaçlarım umrunda diil dile gitrmeme ragmen düzelmio ya sizce herşey normal mi ya garip gelen çkok şey var ama ne yani bundan sonraki evliligim bölemi geçicek düzeltmek için bir çok yol deniyorum ama sonuçsuz kalıoo ben ekmiyim bu konuda ya.senağlamaiyi bir ev erkegi bumudur ya :1no2:ne dersiniz kendimden kötüleri düşününce alkolü yok gece hayat ıyok vsvs de e bölede olmazki biz kadınlar her vazifeyi yerine getirmemeiz gerekirken ona düşen sadece bu bi kaç şeymiCADIARZUofff ya azıcık annatın bakam yaaa yanlızmıyım bu konudaa:Saruboceq: