İkizler Burcu 22 Mayıs - 21 Haziran Sizce İkizler Erkeğinden Kaçmak mı Gerekir ?

benim erkek ark. ikizler ve onu çözmem çokkkk zor oldu cidden sinirlendiği zaman yada durup dururken aklıan bişey takarsa yaklaşma fena ilişkiyi yıpratıyolar bırak o kafasını dinlesin sonra kesinnlikle ilgilenicektir sevgisini sölicektir... sadece uyuzlukları tuttuğunda kaprisini çekme.. çektiğinde hemen tepene biniyo... sever ama çıldırtır adamı inadı tuttumu.. olur olmaz aklına bişey gelir seni unutur başka şey düşünür ama çook duygusaldır.. sen of beni unuttu derken o seni düşünür farkında bile olmazsın :) vedee çok tehlikelidirler.. yalan çabuk ve kolay söylerler çünkü eğlenceye düşkündürler.. ark. la olmayı çok severler ve sınırlarsan elbet yalan sölicektir... hem sevildiğini bilicek hem de kovalıcak... sevgilin ya da kocan ikizlerse mutlaka onu dengelemelisin ben teraziyim biraz zor oldu hala da üzüldüğüm çok şey var ama seviyorum... :)

kaçmak lazım herhalde ben kaçamadım 8 yıldır evliyim.benim eşim bugun nöbetçi yani sevgililer gününde yanımda yok.dün aradı sana ne alayım diyor bende ağanın eli tutulmaz dedim.yok söyle ne istiyorsun dedi ben sen bilirsin dedim.umutlanmıştım.pek hediye almaz özel günlerde .geldiki koca bir poşet acaba içinemi koydu diyorum baktım meyva.yemekten sonramı verecek diyorum.yine yok.sonrada yattı uyudu.almayacaksın niye ne istiyorsun diyorsun.ve bu olay ilk defa başıma gelmiyor alıştım artım müzminleşti:eek:klava::eek:klava::eek:klava:

ikizler burcu insanı dengesiz değil değişken olur bunu düzeltmek istedim.Bazı arkadaşlar dengesiz demişler. Ruh hali çabuk değişir,ve zor insanlardır bu doğru,sevdikleri zaman tam severler ama sildikleri zamanda tam silerler geriye dönüşleri yoktur.Yalandanda hiç hoşlanmazlar.

ikizler burcu insanı dengesiz değil değişken olur bunu düzeltmek istedim.Bazı arkadaşlar dengesiz demişler. Ruh hali çabuk değişir,ve zor insanlardır bu doğru,sevdikleri zaman tam severler ama sildikleri zamanda tam silerler geriye dönüşleri yoktur.Yalandanda hiç hoşlanmazlar.

hmmm :kahve:

evet başka yorum yapmak isteyenleri de bekliyorum kızlar

ya benimkide ikiz, aslinda nekadar sevgimi gösterirsem okadar bana baglaniyor....ewet bazen NIYE GÖSTERIYORUM diyorum pisman olurcasina...ama konusunca anliyorum ki onun demek istedikleri BAAAAAAAAAAAAAAM BASKA yani yok öyle birsey....seviyorsan sevdigini göster yani ben soguk olamiyorum ya....seviom iste annam napim :) oda halinden memnun =)

benim erkek ark. ikizler ve onu çözmem çokkkk zor oldu cidden sinirlendiği zaman yada durup dururken aklıan bişey takarsa yaklaşma fena ilişkiyi yıpratıyolar bırak o kafasını dinlesin sonra kesinnlikle ilgilenicektir sevgisini sölicektir... sadece uyuzlukları tuttuğunda kaprisini çekme.. çektiğinde hemen tepene biniyo... sever ama çıldırtır adamı inadı tuttumu.. olur olmaz aklına bişey gelir seni unutur başka şey düşünür ama çook duygusaldır.. sen of beni unuttu derken o seni düşünür farkında bile olmazsın :) vedee çok tehlikelidirler.. yalan çabuk ve kolay söylerler çünkü eğlenceye düşkündürler.. ark. la olmayı çok severler ve sınırlarsan elbet yalan sölicektir... hem sevildiğini bilicek hem de kovalıcak... sevgilin ya da kocan ikizlerse mutlaka onu dengelemelisin ben teraziyim biraz zor oldu hala da üzüldüğüm çok şey var ama seviyorum... :)

allalaa demek ikizler kızı erkegı aynı yahu benı anlatmıssın sen
ben de cok zor bı kızım kendım ne ıstedıgımı daha bılmıyorum bır de erkek tavlamaya calısıyorum onlar benı tablayamıo ben onları tavlayamıom uzayıp gıdıyor
bak bu dedıgın cok dogru ya nası boyle tanıyabıldın kı sen eşinı vay be
akıllı kızsın sanırım.
''hem sevildiğini bilicek hem de kovalıcak... ''
''yalan çabuk ve kolay söylerler çünkü eğlenceye düşkündürler.. ark. la olmayı çok severler ve sınırlarsan elbet yalan sölicektir... ''

yaa kaçmak gerekmez ama biraz garipler benim eşim ikizler burcu çok değişken oluo ikizler burcu bu huyuna çok sinir oluyom bazen yaaa :mymeka:

X