- 22 Temmuz 2012
- 142
- 14
- 318
- Konu Sahibi neveragain
-
Sik disini biraz daha ins olumlu sonuclar aliriz :)benim 7 gün var bat a, ben zor tutuyorum kendimi test yapmamak için :)
Amin cnm ins. Dur bakalim sabirsizlikla dayanmaya calisiyorum bendeDoğum kontrol hapondan hemen sonra gebelik olusmuy biliyorum ama inş hamişsindir cnm bnde yarını bekliyorum allah hepimizin yüzüne güler inş yarın ola hayrola :)
İnsallah arkadasim :)bunları düşünmemeye çalış arkadaşım
biliyorum çok zor ama
inşallah seninledir miniğin
güzel haberlerini umuyorum
inşallaaahhhhSik disini biraz daha ins olumlu sonuclar aliriz :)
Canim yaa:) rabbim herseyin hayirlisini versinAh o güzel haberi bir alsam, heryerde haykırıcam ah ahhhh
Bilmiyorum cnm ama ben iki gundur fena bas aagrisi cekiyordum bugun gecti sukur. Ama grip atlattigim icinde olabilirHamile arkadaşlar arasında erken gebelik belirtisi olarak ara ara baş ağrısı oluyormuydu yani bazen agriyo bazen ağrımiyo o şekilde belirti yaşayan war mi acaba
Bi fikrim yok cnm ama istersen baska bi doktora daha gitKızlarr nolur bana yardım edin acill yardımınıza ihtiyacım var :S:S
13 ekimde adet olmam gerekiyodu.üzerinden 10 gün gecti hala adet olamadım.3 kere idrar testi yaptım ücüde negatif ve en son dün kan testi yaptırdım sonuc 0.1 cıktı. doktorda muanede biseyimin olmadıgını soyledı fakat benim son derece karnım agrıyor ve sol kasıgıma bişey batıp cıkıyor sizce ne olabilr ne olur bana yardım edin.şimdiden tesekkür ederim...
Bi fikrim yok cnm ama istersen baska bi doktora daha git
doktora da gittiysen endişelenmene gerek yok bence, benim de birkaç ay önce 15gün gecikmem olmuştu sonuç gebelik yok. Stres, sıkıntı birçok sebebi var bu gecikmenin. İçim rahat etsin diyorsan başka bir doktora daha git istersenKızlarr nolur bana yardım edin acill yardımınıza ihtiyacım var :S:S
13 ekimde adet olmam gerekiyodu.üzerinden 10 gün gecti hala adet olamadım.3 kere idrar testi yaptım ücüde negatif ve en son dün kan testi yaptırdım sonuc 0.1 cıktı. doktorda muanede biseyimin olmadıgını soyledı fakat benim son derece karnım agrıyor ve sol kasıgıma bişey batıp cıkıyor sizce ne olabilr ne olur bana yardım edin.şimdiden tesekkür ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?