lekeleriniz ne durumda acaba ? geçti mi?Ben de 2 ay gittim aradan 4 ay geçti hala lekelerim geçmedi. Sen de işe yararsa ben de deneyeceğim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lekeleriniz ne durumda acaba ? geçti mi?Ben de 2 ay gittim aradan 4 ay geçti hala lekelerim geçmedi. Sen de işe yararsa ben de deneyeceğim.
Eğer uygulamayı yapan kişi işinin ehliyse iz kalmıyor. Kabuklanma da olmuyor. En son yaptırdığım yeri bulana kadar üç ayrı merkeze gitmiştim,biri hastane olmak üzere üçünde de hem tüylerde azalma olmadi hem de işlemden sonra kabuklanma kızarıklık ve izler oluşmaya basladi. Ben 3 yil once yüz bölgesine yaptırdım,Herhangi bir iz kalmadi.Herkese merhaba, ben forumda bu soruya yeterince yanıt alınamadığını düşündüğüm için böyle bir konu açmaya karar verdim. Sizce iğneli epilasyon işleminden sonra o bölgede iz, leke veya kabuklar olur mu? Bu uygulamayı yaptıracak olan arkadaşlar bu konuya dair şüphelerini giderebilir umarım:))
(Bu arada ben bu uygulamayı yaptırmış olan şu anda da 7. seansa devam edecek olan bir dişi tarzan:kedi: olarak hemen fikrimi söylemek isterim ki bence uygulamayı doğru yapan bir uzman bulabilirseniz hiç bir kalıcı leke veya iz olmuyor, kabuk da bağlamıyor)
Tüyleriniz bittimi cikmaya devm ediyomu birde izleriniz ne durumdaTüy alınan bölgeye madicassol sürmeyin. Madicassol tüy köklerini de onarır ve daha gür çıkmasına sebep olur. Nereden biliyorum çünkü bu hatayı bende yaptım. Güzellik merkezlerine inanmam hiç o yüzden hastahanede diode yaptırırken kullandım ve kalınlaşmalarına sebep oldu. Az atış ve madicassol yaptı bunu. Sizde tüyün bitmemesi onlara müşteri olarak döndüğünden bunu genelde yapıyorlar maalesef. Şu an iğneli yaptırıyorum.Kıl kökünü beslemeyen scar x jel krem var. Yaralar iz kalmaması için bunu kullanıyorum şu an memnunum. Ve seans sonrası hem limon&tuz sürüyorum tüylerin azalmasına yardımcı olsun diye. Hemde limon lekeleri azaltıyor. Araştırmadan kullanmayın yine de benim tecrübelerim bu şekilde paylaşmak istedim. Birde kozmik bakım sitesinden her ay epilasyon takvimlerini kontrol ederek ona göre gidiyorum lazere. Daha geç çıkıyor ve azalmasına yardımcı oluyor buda. Sevgiler ❤
Sizin bitti mi tüylerinizTüyleriniz bittimi cikmaya devm ediyomu birde izleriniz ne durumda
Tüy alınan bölgeye madicassol sürmeyin. Madicassol tüy köklerini de onarır ve daha gür çıkmasına sebep olur. Nereden biliyorum çünkü bu hatayı bende yaptım. Güzellik merkezlerine inanmam hiç o yüzden hastahanede diode yaptırırken kullandım ve kalınlaşmalarına sebep oldu. Az atış ve madicassol yaptı bunu. Sizde tüyün bitmemesi onlara müşteri olarak döndüğünden bunu genelde yapıyorlar maalesef. Şu an iğneli yaptırıyorum.Kıl kökünü beslemeyen scar x jel krem var. Yaralar iz kalmaması için bunu kullanıyorum şu an memnunum. Ve seans sonrası hem limon&tuz sürüyorum tüylerin azalmasına yardımcı olsun diye. Hemde limon lekeleri azaltıyor. Araştırmadan kullanmayın yine de benim tecrübelerim bu şekilde paylaşmak istedim. Birde kozmik bakım sitesinden her ay epilasyon takvimlerini kontrol ederek ona göre gidiyorum lazere. Daha geç çıkıyor ve azalmasına yardımcı oluyor buda. Sevgiler
tüyleriniz bitti mi acaba
baya azalmış hatta bitmiş ne güzelDiode lazer sayesinde artıp kalınlaşmıştı maalesef. İnce kalın olmak üzere 150 tane tüy saymıştım başlamadan önce.
Şu an 25 kök var. Yaz süresince gidemedim yoksa azalır 25’in altına düşerdi. Ciltte hafif leke yaptı onun için de dermalorer aldım ondan uygulayacağım biraz daha sonbahara doğru yaparım tabii
Tüy alınan bölgeye madicassol sürmeyin. Madicassol tüy köklerini de onarır ve daha gür çıkmasına sebep olur. Nereden biliyorum çünkü bu hatayı bende yaptım. Güzellik merkezlerine inanmam hiç o yüzden hastahanede diode yaptırırken kullandım ve kalınlaşmalarına sebep oldu. Az atış ve madicassol yaptı bunu. Sizde tüyün bitmemesi onlara müşteri olarak döndüğünden bunu genelde yapıyorlar maalesef. Şu an iğneli yaptırıyorum.Kıl kökünü beslemeyen scar x jel krem var. Yaralar iz kalmaması için bunu kullanıyorum şu an memnunum. Ve seans sonrası hem limon&tuz sürüyorum tüylerin azalmasına yardımcı olsun diye. Hemde limon lekeleri azaltıyor. Araştırmadan kullanmayın yine de benim tecrübelerim bu şekilde paylaşmak istedim. Birde kozmik bakım sitesinden her ay epilasyon takvimlerini kontrol ederek ona göre gidiyorum lazere. Daha geç çıkıyor ve azalmasına yardımcı oluyor buda. Sevgiler ❤
uzmanınız kim? hametan tüylenme yapıyor evetMerhaba. Ben de eylül ayında iğneli epilasyona başlayacağım yüzüme. Verdiğiniz bilgi dikkatimi çekti, bepanthenin tüylenme yaptığını duymuştum veya e vitaminli kremlerin ama madecassol beni şaşırttı. Benim uzmanım gerçekten alanında bence en iyisi kendisini 1.5 yıl bekledim. O kendi müşterilerine hametan veya madecassol öneriyor bana madecassol önerdi cildim daha lekelenmeye müsait diye. Hametan hakkında ne düşünüyorsunuz, o da tüylenme yapar mı?
Merhaba. Ben de eylül ayında iğneli epilasyona başlayacağım yüzüme. Verdiğiniz bilgi dikkatimi çekti, bepanthenin tüylenme yaptığını duymuştum veya e vitaminli kremlerin ama madecassol beni şaşırttı. Benim uzmanım gerçekten alanında bence en iyisi kendisini 1.5 yıl bekledim. O kendi müşterilerine hametan veya madecassol öneriyor bana madecassol önerdi cildim daha lekelenmeye müsait diye. Hametan hakkında ne düşünüyorsunuz, o da tüylenme yapar mı?
İnşaallah çok iyi sonuç alırsın ♥ Ama önce hormon testlerini yaptırmanı tavsiye ederim. Hormon kaynaklıysa onu tedavi etmezsen tekrarlar.
Madecassol konusunda bakın başka biri daha konu açmış;
Madecassol ve bepanten yüzde tüylenme yapıyor!
merhaba 6 aydır burdan aldığım öneriler doğrultusunda kullandım. şimdi sakallarım var.sarışın olduğum için hiç tüyüm yoktu şimdi erkek olsaydım sakallarımın nasıl olacağını görüyorum kullanacak olanları uyarmak istiyorum.:oklava:www.kadinlarkulubu.com
Hametanın yanık tedavisinde iyi olduğunu biliyorum canım. Kıl kökünü besler mi bilemiyorum
Uzman diye inanıyoruz sonra psikolojimizi umursamadan arttırıyorlar tüyleri sırf kendilerine bağlanmak için.
Atışları yaparken kıl köküne gelince cızz gibi bir ses çıkıyor. Ve cımbızla çekerken hiç hissetmemeniz gerekiyor kılı. Ona dikkat edin. Kimi boş yere atış yapabiliyor bilerek. Allah yardımcımız olsun inşaallah kurtuluruz ♥