ne tür peeling yapmak istediğine bağlı senug eğer kimyasal yaptırıcaksan şimdi olmaz ekim yada kasımda yapılır ancak lekeleri açim derken daha çok leke oluşmasına sebep olursun o yüzden doğal yolla devam et derim limon suyu açar lekeyi yazın kullanabilirsin hiç bir şey olmaz içinde doğal asit var limon suyunun lekenin yoğunluğunu bilmiyorum ama 1 ay hergün kulllanırsan baya açar limon suyu lekeler kaybolur kolay gelsin canım inşallah kurtulursunkızlar bi sorum olacak, lekeli bölgeye peeling yaptırmakta her hangi bir sakınca var mı ya da peelingin faydası var mı? leke konusunda canım çok sıkkın, bilgisi olan aydınlatsın, lütfen.
leonela,
yeni üye olduğum için, sorduğun soruyla ilgili olarak özelden yazamıyorum.
Limon suyunu herangi bir şeyle karıştırmadan sürüyor muyuz cilde?
anladım, teşekkürler benim göğsümde biraz iz kalmıştı eski uygulamadan orayla başlayayım denemeye.
bende iğneli epilasyon yaptıranlardan ve sonuçlarından memnun olan biri olarak hiçbir lekenin oluşmayacağını söyleyebilirim tabiki doğru uygulama önemli yani akımın şiddetinin ne kadar verilmesini gerektiğini iyi bilmek gerekir bunun içinde havaların nasıl olduğu önemli değildir kesinlikle yazında yaptırabilirsiniz
Kızlar bende 1 buçuk ay önce 2.ci seansımı yaptırdım şuan için tekrar gitmeyi düşünmüyorum. Benim cildim kendini yenilemiyor çok fazla lekem kaldı elbette geçecektir ama bu benim 1 yılımı alır kesinen ufak bir sivilce çıksın cildimde 7-8 ay lekesi kalıyor. Doktorun vermiş olduğu cilt soyucu bir kreme başladım 1 hafta oldu her gün akşam yatmadan önce ince tabaka şeklinde sürüyorum sabah kalkınca yıkıma jeli ile güzel bir şekilde yıkayıp leke kremini sürüp öyle çıkıyorum bu kremi kullanmak biraz sabır gerektiriyor ben şuan 1.haftadayım yüzüm acayip kurudu ve gerilmeye başladı kutu bitene kadar kullanmam gerek sonuçları size tekrar yazacağım. Bu arada kullandığım kremin adı ACNEMİX
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?