Sizce hersey normal mi

nazzdogan89

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2019
26
5
1
Oncelıkle adetımden dort gun once kan degerım 50 cıkmıstı ama son zamanlarda adetlerım cok duzensız 27 gune gore hesapladıgımda adetım bugun bır gun gectı kan tahlılı verdım 442,03 cıktı doktorum kese haftaya gorunur dedı.Sızce artıs normal mı

bende regl tarihinden önce yaptım beta hgc ilk yaptırdığım 52,70 iki gün sonra yaptırdığım 124,46 çıktı. cumartesi dr gidicem ama bugün bat tarihim ve belim çok ağrıyor akıntım çok az ama sanki regl olacakmışım gibi hissdiyorum sizdede böyle oldu mu ?

Evet bende ınternetten bunu araştırıyorum sankı her an adet olacagım ben adetımı cok sıddetlı agrı ıle gecırırım ve neredeyse aynı agrıları yasıyorum.Bende pazartesı gıdıcem doktora .Yanı rahım genısledıgı ıcın agrır yazmısşar bırde sanırım ben bıraz üşüttüm ınsallah saglıkla ılerler hamılelıgımız sorunsuz bır sekılde

her an adet olacagım ben adetımı cok sıddetlı agrı ıle gecırırım ve neredeyse aynı agrıları yasıyorum.Bende pazartesı gıdıcem doktora .Yanı rahım genısledıgı ıcın a
hadi inşallah... çok afedersiniz her dk wcye koşuyorum bişey mi geldi diye

Haklisin ben de cok korkmustum agrim oluyor diye. Fakat cok nadir gorulen bir durum. Korkmayin kasiklarda ve belde agri oluyor. Dis gebelikte sanirim tek tarafli cok ciddi agrilar oluyormus. Hayirli ugurlu olsun insallah.

Haklisin ben de cok korkmustum agrim oluyor diye. Fakat cok nadir gorulen bir durum. Korkmayin kasiklarda ve belde agri oluyor. Dis gebelikte sanirim tek tarafli cok ciddi agrilar oluyormus. Hayirli ugurlu olsun insallah.
Ben biraz erken davrandim bat bugun aslinda benim normal sartlarda bu hafta sonu test yapmam lazimdi erken gebelik testi yaptim 3 martta sonra ayni gun kan verdim dusuk cikti beta hcg sali bi kan daha verdim yukselmisti bugunde regl tarihim olunca endiselendim baya

Eklentiler

• 20190303_220421.jpg
    80,6 KB · Görüntüleme: 112
Ben 6gun once yaptım 15,67 cıktı 4gun once 50,01 öle bıseydı adet gunumden bır gun sonra 442 cıktı doktorum normal bır artıs dedı keseyı gorcez aetık ama cumartesıden once gorunmez dedı ve ben testlerde hep sılık cızgı gordum aynı sızın testekı gıbı.Benım suphem sıddetlı agrım oldu ama adetımıde cok sıddetlı gecırırım.ınsallah hepımızın saglıklı bır sekılde ılerler

Hayırlı ugurlu olsun insallah:)

Bugun doktora gıttım.Keseyı gorduk cok sukur burda bana yanıt veren herkese cok tesekkur ederım.10 gun sonra kalp atısları ıcın gıdecegım.Insallah herkesın ısteyen herkese nasıp etsın Allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…