- 12 Ocak 2019
- 26
- 5
- 1
- Konu Sahibi nazzdogan89
-
bende regl tarihinden önce yaptım beta hgc ilk yaptırdığım 52,70 iki gün sonra yaptırdığım 124,46 çıktı. cumartesi dr gidicem ama bugün bat tarihim ve belim çok ağrıyor akıntım çok az ama sanki regl olacakmışım gibi hissdiyorum sizdede böyle oldu mu ?Oncelıkle adetımden dort gun once kan degerım 50 cıkmıstı ama son zamanlarda adetlerım cok duzensız 27 gune gore hesapladıgımda adetım bugun bır gun gectı kan tahlılı verdım 442,03 cıktı doktorum kese haftaya gorunur dedı.Sızce artıs normal mı
hadi inşallah... çok afedersiniz her dk wcye koşuyorum bişey mi geldi diyeher an adet olacagım ben adetımı cok sıddetlı agrı ıle gecırırım ve neredeyse aynı agrıları yasıyorum.Bende pazartesı gıdıcem doktora .Yanı rahım genısledıgı ıcın a
Ben biraz erken davrandim bat bugun aslinda benimHaklisin ben de cok korkmustum agrim oluyor diye. Fakat cok nadir gorulen bir durum. Korkmayin kasiklarda ve belde agri oluyor. Dis gebelikte sanirim tek tarafli cok ciddi agrilar oluyormus. Hayirli ugurlu olsun insallah.
Hayırlı ugurlu olsun insallah:)Ben biraz erken davrandim bat bugun aslinda benimnormal sartlarda bu hafta sonu test yapmam lazimdi erken gebelik testi yaptim 3 martta sonra ayni gun kan verdim dusuk cikti beta hcg sali bi kan daha verdim yukselmisti bugunde regl tarihim olunca endiselendim baya
❤Bugun doktora gıttım.Keseyı gorduk cok sukur burda bana yanıt veren herkese cok tesekkur ederım.10 gun sonra kalp atısları ıcın gıdecegım.Insallah herkesın ısteyen herkese nasıp etsın Allahım
amin amin... bende perşembe gidicem inşallah bizde kesemizi görücez :)))Bugun doktora gıttım.Keseyı gorduk cok sukur burda bana yanıt veren herkese cok tesekkur ederım.10 gun sonra kalp atısları ıcın gıdecegım.Insallah herkesın ısteyen herkese nasıp etsın Allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?