- 9 Ağustos 2021
- 77
- 30
- 18
- 22
Öncelikle 18 yaşımdayım Kısaca b..ktan bir aile yaşantımız var annemiz sinir hastası ve babam kendini bize adamış durumda annem bir kaç ay önce babamı aldattı TikTok üzerinde çıplak foto falan attı numarasını alıp ve bunu yapan çarşaflı bir kadın 3 kardeşiz ve hepimiz onu yakaladık her bize kötü davrandığında tehtid ettik ve dün saçma bir şekilde annem kendi ezikliğini rezilliğini bastırmak için babamı şerefsizlikle suçladı komşumuzun çocuğunun eline iki poğaça aldık diye acıkmıştı kavga büyüdü ve gece 2 ye kadar devam etti babam artık alttan alamadı ve annemin üstüne yürüdü ama vurmadı annem hala tahrik edici konuşuyor du bu ara kardeşlerim ağlamaya bağırmaya başladı ve bende bir anda ağzımdan kaçırı verdim ağlayarak dedim ki sen sanki aldatmıyorsun dedim o anda bütün oklar bana döndü aile büyüklerini çağırdım dayılarımı sakinleştirdiler fakat annemin babamı aldattğını babam bilmiyor Muş gibi davranmalarını istediler babamdan , babam biliyor ağlar annem kendini öldürmesin diye kızmız sinirden öyle şeyler demiş dedi ben inanmadım zaten dedi ama babam yıkıldı ben bununla Nası yaşicam deid keşke bildiğin halde söylemeseydin kızım dedi baa sarıldı ağladı annem ölürsem mezarıma gelme sen f_ahişesin aramızı bozan sensin dedi yani sırf hasta ve psikolojisi bozuk diye yaptığını düşündükleri için konu uzamadı beni okutmadıkları gibi her çileyi ben çekmiyor evin anneliğini ben yapmıyor muşum gibi hepsini başıma kaktı sen sadece fazlalıksın dendi oysa ki kötü bir niyetim yoktu dayımlar sen kaşındın deyip duruyor cidden yapan suçluyken neden bir anda söyleyen her şeylerine katlananın üzerine kaldı şuan sadece evlenmemi istiyorlar ama ben korkuyorum okumak istiyorum napacağım kendimi bin pişman hissediyorum bunun vicdan azabı ile ben nasıl yaşıcam keşke demek yedi bitirdi beni ben nasıl olurda söyledim