Sizce hangisini seçmeliyim?

mastika

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2011
485
1
46
Yalova
Kızlar ecobelladan birbirinin takımı olarak bir yatak örtüsü ve bir nevresim takımı alacağım ama model konusunda kararsız kaldım:26: Çeyiz olarak aldığım için yatak odasının rengi konusunda bir belirlilik yok şimdilik.Karar vermemde yardımcı olursanız sevinirim.İşte modeller bunlar:

Favori-1

Favori-2

Divi

Lotti

Bu arada evorium mağazasından alacağım kızlar,nakit alınca indirim yapılıyor ama yine de fiyat sormamı tavsiye edeceğiniz başka yerler varsa öğrenmek isterim

canim hepsi birbirinden güzeller..hem sade hem slk..ben olsam sanirim ilk resimdeki alirdim..hatta ona benzeyen bir yatak örtüsü aldim kizimin ceyizi icin, ama kizim kahverengisi ile degistirmeyi düsünüyor...yani zevkler ve renkler meselesi..ayrica fiyatlari ne kadar acaba sakincasi yoksa..

bu arada yatak odasi takimi siyah yada beyaz olmali bence..benim önceki yatagim kenarlari siyah deri bazali idi ve her renk yatak örtüsünü rahatlikla kullanabiliyordum..üc sene evvel kirmizi bazali yatak aldim ..yatagim cok hos ve sicacik rengi var ama maalesef istedigim her renk yatak örtüsü artik yatagima uymuyor..yatak odasi takimini alirken bunlarida göz önünde bulundur..ben kendime kirmizi aldim ama kizima kesinlikle beyaz deri baslikli öneriyorum son karar tabniki onun..siyah cok toz gösteriyor..

Yatak örtüleri 175,nevresim yakımları 125 lira.İkisini birlikte alınca nakit 250 lira oluyor.Ama ben soralı epey oldu,elim bollaşınca alayım diye bekledim.Fiyatlar artmış mıdır bilmiyorum

Yatak odasını çok koyu olmayan kahve tonları ya da beyaz istiyorum

benim yatak odası takımım komple beyaz lake yani parlak boya ama 5 aylık ewliyiz kırmızı oje sürdüğüm zaman mobilyalar mahvoluyo beyaz çok güzel ama biraz dikkat istiyo ama her renk nevrasim ve uyku seti kullanabilirsin...

Temizlik ve leke konusunda sorun yaşayacağımı sanmıyorum.Çok dikkatli ve titizimdir...Peki eklediğim modeller konusunda bir tavsiyeniz yok mu?:44:

hepsi güzel ama ilk resim hoşuma gitti bende buna benzer almıştım çeyiz için

Ben de birincinin yatak örtüsünü beğendim ama ikincinin deseni aynı olduğu halde nevresim takımında işlemeleri daha koyu renk olduğu için daha çok kendini gösteriyor.Bu sebeple daha hoş gibi ama onun da yatak örtüsü koyu renk.İşlemenin modeli aynı diyerek birinin yatak örtüsünü,diğerinin nevresimini alsam dedim ama o zaman da yatak örtüsünün tonlarıyla uymuyor nakışlar

1.nin yatak örtüsü tonları daha açık canım daha aydınlık hoş duruyor bence zaten yatağı komple örtmücekmisin nakışlar sorun olmaz bence ama tabi ki senin içine sinen hangisiyse odur en güzeli

birinci güzel bence.

Sanırım çoğunluk birinciden yana,teşekkür ederim fikir verdiğiniz için

2. ya da 6. resimdekini tercih ederdim :) sade,zarif ve şıklar

6 derken?:44: 4 tane model var sadece,yatak örtüsü ve onun nevresimi şeklinde 2'şer resim ekledim her model için:26:

1.nin yatak örtüsü tonları daha açık canım daha aydınlık hoş duruyor bence zaten yatağı komple örtmücekmisin nakışlar sorun olmaz bence ama tabi ki senin içine sinen hangisiyse odur en güzeli

Yatağı komple örtmeyi düşünmüyorum canım,ilk resimlerdeki gibi nevresim de görünecek şekilde duracak.Tamamen örtecek olsam nevresim takımını almam zaten,bir sürü nevresimim var.Ben takım olsun,hoş dursun diye böyle almayı düşünüyorum.Garip mi olur acaba

sen bi tane böyle komple bi takım al en iyisi beğendiğin bi modeli seçersin sonra evine odana ve kullanım kolaylığına göre ayarlarsın tekrar canım hoş durur bu şekilde örtülmeside

sen bi tane böyle komple bi takım al en iyisi beğendiğin bi modeli seçersin sonra evine odana ve kullanım kolaylığına göre ayarlarsın tekrar canım hoş durur bu şekilde örtülmeside

Teşekkür ederim canım,inşallah güzel durur müstakbel evimde de galiba ilk modeli alacağım,çoğunluk ondan yana

Temizlik ve leke konusunda sorun yaşayacağımı sanmıyorum.Çok dikkatli ve titizimdir...Peki eklediğim modeller konusunda bir tavsiyeniz yok mu?:44:

bende çok titizim zaten o yüzden toz gördüğüm an deli oluyorum beyazda sırıtıyo çünkü yatak örtülerinr gelince bence 2 yada 6 hepsi çok güzel aslında spor dersen 6 daha sade dersen 2 derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…