canim hepsi birbirinden güzeller..hem sade hem slk..ben olsam sanirim ilk resimdeki alirdim..hatta ona benzeyen bir yatak örtüsü aldim kizimin ceyizi icin, ama kizim kahverengisi ile degistirmeyi düsünüyor...yani zevkler ve renkler meselesi..ayrica fiyatlari ne kadar acaba sakincasi yoksa..
bu arada yatak odasi takimi siyah yada beyaz olmali bence..benim önceki yatagim kenarlari siyah deri bazali idi ve her renk yatak örtüsünü rahatlikla kullanabiliyordum..üc sene evvel kirmizi bazali yatak aldim ..yatagim cok hos ve sicacik rengi var ama maalesef istedigim her renk yatak örtüsü artik yatagima uymuyor..yatak odasi takimini alirken bunlarida göz önünde bulundur..ben kendime kirmizi aldim ama kizima kesinlikle beyaz deri baslikli öneriyorum son karar tabniki onun..siyah cok toz gösteriyor..
benim yatak odası takımım komple beyaz lake yani parlak boya ama 5 aylık ewliyiz kırmızı oje sürdüğüm zaman mobilyalar mahvoluyo beyaz çok güzel ama biraz dikkat istiyo ama her renk nevrasim ve uyku seti kullanabilirsin...
hepsi güzel ama ilk resim hoşuma gitti bende buna benzer almıştım çeyiz için
birinci güzel bence.
2. ya da 6. resimdekini tercih ederdim :) sade,zarif ve şıklar
1.nin yatak örtüsü tonları daha açık canım daha aydınlık hoş duruyor bence zaten yatağı komple örtmücekmisin nakışlar sorun olmaz bence ama tabi ki senin içine sinen hangisiyse odur en güzeli
sen bi tane böyle komple bi takım al en iyisi beğendiğin bi modeli seçersin sonra evine odana ve kullanım kolaylığına göre ayarlarsın tekrar canım hoş durur bu şekilde örtülmeside
inşallah canımm güle güle kullan tatlımm :)
Temizlik ve leke konusunda sorun yaşayacağımı sanmıyorum.Çok dikkatli ve titizimdir...Peki eklediğim modeller konusunda bir tavsiyeniz yok mu?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?