• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Sizce hangisini seçeyim ? (resimli)

6 yada 8 bence. çok beğendim hepsini:34: bir ömür boyu mutluluklar diliyorum:34:

canım tekrar baktım ve kararımı değiştirdim muhtemelen düğününde de kabarık bir etek giyeceksin diye düşünüyorum. bende kapalıyım ondan bu yoruma vardım umarım doğrudur:34::34:
6 ve 8 sanki düğünlük bir model. nişan için farklı olsun 5. olsun bence:34::34:

Aslında nasıl bir nişan yapacağınız önemli bir detay.
Aile içinde bir nişan yapacaksanız nr.11
Çok fazla kişinin davetli olmadığı sade ve şık bir nişan yapacaksanız Nr.1
Kalabalık bir nişan yapacaksanız nr.6

1 ve 3 ü beğendim.
Aslında 3. nün kumaşı işlenişi daha güzel ama model olarak 1 daha güzel.Çünkü 1. belden başlıyor kabarmaya

modellerin hepsi çok güzel hemde tesettürlü model gösterip diktirecek misiniz? yoksa hazır mı bunlar hazırsa bizde alalım :) güzel dikerlerse yerini söyleyin bizde diktirelim :):) tesettürlü böyle şık modeller bulmak çok zor malesef :/

bence 11 güzel duruyor.4 numarayı 2 3 hafta önce teyzemin oğlu nişanlanmıştı o güymişti.o modelde güzel ama sade

seçimini pembe tonlarından yana kullanaksan ki genelde resimler öyle 1.yi begendim, ama pembeden vazgecersen 5. elbise de çok hoşuma gitti benim..

1 - 2 ve 8 beğendim zaten ilk fotodaki resimin diğer belirttiğn pembe olanla aynısı... 8. nin türban başı çok hoşuma gitti değişik olmuş diğerleri normal şal bağlama şeklinde

Son düzenleme:
1-3-6 zaten aynı bence o.zaten tekrar tekrar aynı elbiseyi koyduğunuza göre sizde en çok onu beğenmişsiniz.dış mekanı gezin bakın nereler uygun diye ve fotoğrafçınızla konuşup karar verin.hayırlısı olsun.esenlikle kalın.

Back