• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Sizce hangisini seçeyim ? (resimli)

gulen_yuzumsun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
32
0
36
Diğer
Bana yardımcı olurmusunuz kızlar..Nişan fotolarım dış mekanda olcak nişanlık ve renk seçimine bi türlü karar veremiyorum...Sizce bu modellerden hangisi güzel ve ne renk olmalı ? Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ? Banada yardım lütfen

1.Nişanlık

$2 (1).jpg $2.jpg $2 (2).jpg

2.Nişanlık

$3.jpg

3.Nişanlık

$4 (2).jpg $4 (1).jpg

4.Nişanlık

$5 (2).jpg $5.jpg

5.Nişanlık

$6 (2).jpg $6 (1).jpg $6.jpg

6.Nişanlık

$7 (3).jpg $7 (1).jpg $7 (2).jpg

7.Nişanlık

$8 (1).jpg $8 (2).jpg

8.Nişanlık

$9 (2).jpg $9 (3).jpg $9.jpg

9.Nişanlık

$10 (1).jpg $10 (2).jpg $10 (3).jpg

10.Nişanlık

$11 (1).jpg $11 (2).jpg

11.Nişanlık

$156567_315768461827210_100001821768120_737273_2129668131_n.jpg

(Modellerden bi kaç tanesi birbirine benzesede tam olarak aynı değil...Kumaşları ve duruşları biraz farklı !!!)

Hepsi birbirinden güzel modellerin
Ama sanırım toz pembe beğendiğin modellerin hepsine çok yakışacak bi renk
Ben nişan için o renk tercih edilmesinden yana değilim çünkü öyle açık bi renk olunca gelinlik gibi duruyo
Geçenlerde saks mavisi bir model görmüştüm o da güzel duruyordu

modellerin çoğu birbirine benziyor. eteği prenses model üstünde kullanılan taşlar ve işlemeler farklı.

eğer nişanınız salonda olacaksa böyle kabarık giyin, yoksa evde yapılacaksa hoş kaçmaz. eğer salonda olacaksa ona göre biraz daha kendini belli edecek bir renk giyin. toz pembesi, turuncunun açık tonları pek uygun değil. renkler açık olduğundan ve kabarıklığından dolayı gelinliği anımsatmışlar.

bunun yerine daha farklı renkler seçin. tabi modelde nasıl durur, onu da hesaba katmak gerekir. ben olsam arkadaşın önerdiği gibi bu sene çok gündemde olan saks mavisi gibi belirgin bir ton düşünürdüm. ya da mor gibi renk -mor rengini çok severim de =) - daha koyu tonlar en azından gelinlik gibi durmaz. bir de farklı modellere bakın biraz. eteği tamamen tül olan modeller haricinde de güzel nişan elbiseleri var...

yine de illede açık ton olsun ve bunlardan olsun diyorsanız 1. model güzel. renk tonu, alt ve üstteki kumaşların uyumu diğerlerine göre daha iyi.

selam gulen_yuzumsun, bence de biraz koyu tonlara doğru yönelebilirsin. açık tonlar fotoğraflarda deseni ve modeli tam belli edemeyebiliyor. fikir vermek açısından ben 5. derim.

3 veya 6 derim. en sevdigim renklerden biri ve bende nisan elbisemi bu renkte ariyorum :) hangisine karar verecegine cok merak ediyorum :)

ben sekizinci abiyeye bayıldım yakın zamanda benim de kınam var ve kıyafet arıyorum sekizincinin markasını ve nereden alabileceğimi söyleyebilir misiniz. Lütfen.

6 numaralı hoşuma gitti ama nişanının olacağı yere de bağlı

kendi aranız da küçük bi yerde yapacaksanız abartılı kaçar daha sade bakabilirsin

benim terciğim 1, 3, 6, dan yana canımm
şimdiden mutluluklkar diliorum umarım seyirlik değil ömürlük olur

saolun kızlar çok teşekkür ederim :) Benim nişanım ve düğünümün arasında sadece 2 ay olacağı için bi yandanda gelinlik kınalık bakıyorum çok zorlanıyorum ama sizlerin fiikirleri yardımcı oluyor bana :)

2. 3. ve 8. modeller güzel ki bunlar hasret moda evinin modellerine benziyo 3 ve 8 merve dağlının çekimi zaten . bende 6 ay önce evlndim gelinliğimi fatihte hasret moda evinden aldım baş makyajdaa orası yapıyo istersen ve herşeyiyle mükemmel yani inan sen bile şaşırırsın bu kadarmı olur diye ..... dua ede ede çıkmıştım ben düğün günüm. kesinlikle bi git dene

Back