Gelinlik Modelleri Sizce hangisini diktirmeliyim kızlar?

Sizce hangisini diktirmeliyim kızlar?

• 1

OY: 8 4,9%
  • 2

OY: 2 1,2%
  • 3

OY: 10 6,1%
  • 4

OY: 4 2,5%
  • 5

OY: 22 13,5%
  • 6

OY: 25 15,3%
  • 7

OY: 5 3,1%
  • 8

OY: 6 3,7%
  • 9

OY: 4 2,5%
  • 10

OY: 11 6,7%
  • 11

OY: 29 17,8%
  • 12

OY: 27 16,6%
  • 13

OY: 17 10,4%
  • 14

OY: 16 9,8%

• Ankete Katılan
    163
ay ay sedoşum gelinlik topici mi açmıışşşş
duydum, koştum, geldim hemen
şöyle kiii,
3,4 ve 14 numaraların üstlerini beğendim..
1i komple çok beğendim, çok zarif..
6 nında herşeyini çok beğendim, daha önce de söylemiştim o gelinliği çok beğendiğimi, sadece eteğin toplandığı yerdeki güllerin büyüklüğü biraz fazla bence
senin bedenin için biraz daha zarif, daha yassı bir aksesuar olmalı orada canım
ve ben 6 yı düşünmen konusunda seni şiddetle destekliyorum
ve prensesler gibi bir gelin olacağını biliyorum :114:
ve seni seviyorum arkadaşcım

kesinlikle 14 muhteşem asil ama başka alternatif dersen 4 de güzel , diğerleri çok sıradan

canım insan ikisi üçü hadi en fazla dördü arasında kalırda fikir ister sen maaşalah 14 ü arasından seçim yapılmasını istiyosun keşke en çok içine sinen 4 modeli seçipte öyle fikir alsaydın.

Canım ya nasıl da karışmış kafan :) Bende aynı durumdayım nisanda düğünüm var daha gitmedim gelinlikçiye :)
önümüzdeki ay bakıcam bende kafamda var bi model onu diktiricem inşallah
Seninde tahmininden hayalinden bile daha güzel olur inşallah gelinliğin düğünün ve evliliğin...

Kiminin üst kısmını cok begendim kimininse etek kısmını.. Ama komple en hosu bence sonuncu :)
Çok tatlı prenses gibi..

gasom benim yaa...inşallah güsel olur gelinlik yaa çok kararsızım

zaten çoğu aynı tarz canım ama hepsinde farklı bir detay var,bi türlü karar veremedim:26:

çok karışığım canım yaainşallah hepimizin gönlüne göre olur güselim,güsel dileklerin için teşekkürler.inşallah senin içinde herşey çok iyi olur canım

5 ve 13.saten gelinlikleri pek sevmiyorum etekleri tül organze dantelden olacak.saten sanki zayıf tutuyor bende zayıf biri olarak tülden istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…