- 15 Eylül 2014
- 220
- 37
-
- Konu Sahibi _Sevdamxx_
Bende bakınıyorum istikbalin romance takımını çoook beğendim galiba onu alıcammTeşekkürler :) Çok kararsızım, bir türlü birşey beğenemedim malesef
Bende bakınıyorum istikbalin romance takımını çoook beğendim galiba onu alıcamm
Baza yatak cibinlik dahil 7000 lira
Ne zamanki cnm düğününYani, onlar da içindeyse iyiymiş. Bende Bellona Belissa Modeline bakmıştım ama işte yurtdışındayım, netten bakıyorum sürekli gidip bakma imkanım yok malesefdüşündükçe korkuyorum yetişmez etmez göndermezler diye...
Bellonadaki bence buraya attıklarından daha güzel yani daha az gözü yoruyo daha ağır duruyoYani, onlar da içindeyse iyiymiş. Bende Bellona Belissa Modeline bakmıştım ama işte yurtdışındayım, netten bakıyorum sürekli gidip bakma imkanım yok malesefdüşündükçe korkuyorum yetişmez etmez göndermezler diye...
Bellonadaki bence buraya attıklarından daha güzel yani daha az gözü yoruyo daha ağır duruyo
Inşallab istediğn gibi olur bide mobilya sürekli değişmediği için iyi seçim yapmak gerekiyo ben ekimde evlencem ama kırk gün yokum burda geldiğimde bi ay kalmış olcak o zamanda halletcemDüğünüm Ağustosun sonunda, ben Temmuzun ortasında geliyorum. Nişanlım gidip baktı Bellonadaki Modele, baza şart olduğu için bazalısına bakalım dedik ama çok dar bazası :/ yoksa yatak odası güzelmiş. Normal şartlarda ellerinde varsa 14 günde geliyormuş, 180/200'si 45 güne kadar sürebilirmiş. Ben gidince hepsine tek tek bakacaz, bakalım nolcak. Burdakiler Petek Mobilya'nın ama işte yaşayacağım yerde Bayisi yok, riskli diye yine tanılan markalara yöneldim ama İnternette de çoğu hakkında çok Şikayet var, ne yapıcam bilmiyorum - artık tamamen şansa bırakacam...
Inşallab istediğn gibi olur bide mobilya sürekli değişmediği için iyi seçim yapmak gerekiyo ben ekimde evlencem ama kırk gün yokum burda geldiğimde bi ay kalmış olcak o zamanda halletcem
Açıkçası tam olarak bilemiyorum ama yatakodası alırken bazasını da almak zorunda değilsin diye biliyorum. Çünkü bunların hepsi tek tek fiyatlandırılır ve hangilerini alacaksan onun parasını ödersin. Bu yüzden bazası darsa, ki bazaların boyları standarttır, başka yerden de baza ve yatak alabilirsin.
Bir de bu 4 yatakodası kesin mi? Zaten hepsi birbirine çok benziyor. Ama özellikle bazanın ayaklı olması temizlik açısından çok iyi olur diye düşünüyorum. Doğtaş'ın modellerine bakmanızı da tavsiye ederim
Baktım canım da ölçüleri yazmıyor. Belki başlığı çok büyük diye sana öyle gelmiştir. Ölçüleri yazmıyor ama standart bir bazanın önçüsü 160-200 oluyor, fiyat listesi kısmında da ölçülü şekilde verilmiş.Bellona'da Belissa Yatak odasına bunu önermişler; http://www.bellona.com.tr/yatak-ve-baza/bazalar/diamond-baza
Bana göre çok dar :/ yani normal bazalardan farklı...
Kesin değil, Amcam mobilyacı - Onun mağazasında var bunlar. Doğtaş'ta bir tek Arte'yi beğendim, ama oda çok düz sanki...
Çok iyiymişNeredeyse aynı durumumuz, benimde 1 - 1buçuk ayım var. Evet ondan zaten iyice bakıyorum araştırıyorum ama işte her kafadan bir ses çıkıyor. Nişanlımda artık vazgeçti, yatağı rahat olsun geri kalan hiç birşeyine karışmıyorum diyo
Baktım canım da ölçüleri yazmıyor. Belki başlığı çok büyük diye sana öyle gelmiştir. Ölçüleri yazmıyor ama standart bir bazanın önçüsü 160-200 oluyor, fiyat listesi kısmında da ölçülü şekilde verilmiş.
Valla o kadar zor ki eşya bulmak, çok şükür yatak odamı düşünmüyorum, benim de koltuk takımlarıyla başım dertte :)
Kimse önermiş mi hatırlamıyorum ama istikbalin de bu sezon ürünleri güzel onlara da bi göz at istersen