• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Sizce Hangisi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

taylor_swit

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
3
0
6
Antalya
Kızlar Merhaba. Ben bu siteden birçok yorum okumuş ama hiç üye olmak nasip olmamış bir papatyayım. Size bir sorum olacak. Benim burnumda siyah noktalarım var. Normalde azdı ama siyah nokta bantı bir kere uygulayınca birazcık çoğaldı. Bende krem almaya karar verdim sizce hangisini alayım.
Neutrogena Visibly Clear serisinden tonik ve peeling jeli mi?

Garnier Saf ve Temiz serisiden arındırıcı peeling, 3ü bir arada ve arındırıcı sıkılaştırıcı tonik mi?

Clean Clear siyah noktaları temizleyici günlük peeling jel krem ve siyah nokta temizleme losyonu mu?

Yoksa hepsinden karışık bir şeymi?

Lütfen yardımcı olun:34:

Kızlar Merhaba. Ben bu siteden birçok yorum okumuş ama hiç üye olmak nasip olmamış bir papatyayım. Size bir sorum olacak. Benim burnumda siyah noktalarım var. Normalde azdı ama siyah nokta bantı bir kere uygulayınca birazcık çoğaldı. Bende krem almaya karar verdim sizce hangisini alayım.
Neutrogena Visibly Clear serisinden tonik ve peeling jeli mi?

Garnier Saf ve Temiz serisiden arındırıcı peeling, 3ü bir arada ve arındırıcı sıkılaştırıcı tonik mi?

Clean Clear siyah noktaları temizleyici günlük peeling jel krem ve siyah nokta temizleme losyonu mu?

Yoksa hepsinden karışık bir şeymi?

Lütfen yardımcı olun:34:

ben clean clear kullanıyoruum sıyah noktalar ıcın guzeş sabunu jel ve tonık 3 nu her sabh ve gece yatmadan mutlak kullanıyorum

Back
X